Garantie

Garantie op tegels, tegelwerk of vloerverwarming is niet vanzelfsprekend. Zo is er geen overkoepelend orgaan zoals dat in andere branches bijvoorbeeld wel het geval is. Ondanks dat er normaal gesproken geen algemeen geldende  garanties van toepassing zijn, kunnen wij u garanderen dat u een goed product krijgt.

GARANTIE TEGELS

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten. Door onze jarenlange ervaring met keramische producten en natuursteen staan we voor de kwaliteit van producten die we uitleveren. Zelfs onze aanbiedingen en restpartijen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnorm. Daarom geven we alle aangeschafte wand- of vloertegels 10 jaar garantie.

GARANTIE TEGELWERK

Het tegelwerk wordt altijd uitgevoerd door tijdig bijgeschoolde vakmensen met jarenlange ervaring. Verder werken we bij het verwerken met de materialen van Schonox, een wereldspeler op het gebied van verwerkingsmaterialen. Op het tegelwerk geven wij dan ook een garantie van 5 jaar. Een uitzondering hierop is het kitwerk, hierop (werk en materiaal) zit 1 jaar garantie.

GARANTIE VLOERVERWARMING

Voor het leveren en aanbrengen van vloerverwarming werken we al ruim 20 jaar samen met dezelfde vakspecialisten. Door de opgebouwde kennis en ervaring zijn we al jaren toonaangevend op het gebied van aanleg en materiaal voor vloerverwarming.

De volgende garanties zijn van toepassing op de verschillende onderdelen van de vloerverwarming.

  • Aansluitematerialen – 2 jaar
  • Verdeler pomp – 2 jaar
  • Verdeler appendages – 5 jaar
  • Verdelerelementen – 25 jaar
  • Verwarmingsbuis – 50 jaar
  • Electronica – 2 jaar

Door onze keuze voor de beste partners en de beste materialen kunnen we u garanderen dat u ook in de toekomst van de bij ons aangekochte producten kan genieten. Zoals we dat zelf ook graag willen.