Houtlook tegel warm eiken

Keramisch hout

Keramisch hout, ook wel houtlook tegels genoemd, zorgt voor een warme uitstraling in uw kamer als een echte houten vloer. De vloer is werkelijk niet van echt hout te onderscheiden en ook mooi om te gebruiken als wandbekleding. De tegels zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook als hout door de fijne groeven in de tegels. Keramische tegels hebben veel voordelen ten opzichte van hout en zijn daarom overal in uw woning te gebruiken.

Keramisch hout planken tegelvloer Schots Eiken

Combineer en creer de juiste sfeer

De tegels zijn in vele hout looks verkrijgbaar, van klassiek eiken tot vintage look, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u iedere ieder gewenste woonsfeer creëren met houten keramiek. De tegels zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt ze als ‘plankenvloer’ leggen, maar u kunt ook kiezen voor een stijlvol leg patroon Of combineer houtlook tegels met een andere tegels op de vloer of wand. Er zijn talloze mogelijkheden, welke past het beste bij u? Kom naar onze showroom, ervaar de voordelen keramisch hout en creëer de mooiste ruimtes.

Geschikt voor natte ruimtes

Keramisch hout is zeer geschikt voor natte ruimtes als de keuken, badkamer en het toilet. De tegels zijn volledig waterafstotend en zijn eenvoudig te reinigen door de ondoordringbare keramisch toplaag. De tegels vormen de basis van uw ruimte en zijn ideaal te combineren met alle stijlen en accessoires. En natuurlijk geschikt voor vloerverwarming.

Keramisch hout Houten keramiek is de basis voor uw badkamer - Kierkels Tegels in Heythuysen heeft ze voor u

Uitgebreide keramisch hout

Steeds meer mensen kiezen voor de charme van houten tegels en de voordelen van keramiek. We hebben daarom een uitgebreide collectie houtlook tegels voor u geselecteerd met de laatste tegeltrend in houtlook en houten vintage wand en vloertegels. Bekijk de houtlook tegel hier online en kom ze bezichtigen in onze showroom. U kunt in onze showroom de tegels op een groot Tv scherm combineren met andere tegels. Dan heeft u een goede indruk hoe deze in uw woning eruit komt te zien.

Bekijk hier onze aanbiedingen of onze collectie keramisch hout