Metaallook tegels

Metaallook tegels zijn in een grote variatie aan afmetingen in tegels terug te vinden. Vele verschillende stijlen, kleurtinten en structuren. Van een moderne corten of zinc tot vtwonen tegels in gold of platinum. Voor ieder wat wils! Op deze manier kun je echt de sfeer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor handvorm tegels of strakke grote platen, voor rustig of bontgekleurd of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders individuele wens is wel een geschikte metaallook tegel te vinden.

Zo zet je precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

vtwonen handvorm tegels in gold of platinum
Creëer je eigen sfeer!

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van metaallook tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van metaallook tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties en bijzondere legpatronen in een mooie setting. Bekijk foto’s van lichte en donkere metaallook tegels. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten. Wil je andere looks bekijken? Klik voor houtlook, betonlook, of natuursteenlook tegels.

Tegelviewer

Wil je zelf aan de slag met de verschillende looks, bekijk dan meer dan 2000 verschillende tegels in onze unieke tegelviewer. Kies eerst een ruimte en ontwerp daarna je eigen vloer of wand. Kies je eigen voegkleur en legrichting. Klik hier om naar hartenlust, te combineren.

 

licht metaal
donker metaal