Makkum handvorm tegels

Makkum handvorm tegels zorgen voor een uniek, origineel detail in een nieuwe woning. Maar zijn ook perfect geschikt voor een reparatie in een oude woonboerderij. Met deze oude handvorm tegeltjes zorg je voor een blikvanger op de wand. De tegels zijn onbeperkt te combineren met andere tegels, alleen je creativiteit kan je begrenzen.

HAND BESCHILDERDE MAKKUM HANDVORM TEGELS

Onze oude Makkum tegels zijn met de handgemaakt en hand beschilderd. Hierdoor zijn ze onregelmatig van structuur en hebben ze niet allemaal precies dezelfde maat. Elk Makkum tegeltje is een uniek kunstwerkje in kleur met in elke hoek een ossekopje met een afmeting van ongeveer 13×13 cm. Dus niet alleen de maat, maar ook de afbeelding zal bij elk tegel iets afwijken van elke andere, waardoor de unieke tekeningen goed tot zijn recht komen in een groter geheel.

SERIES

Makkum tegels zijn in heel veel series gemaakt. Omdat er niet veel meer te krijgen zijn, zijn ze vaak erg prijzig. Wij hebben de hand weten te leggen op een partij oude Makkum handvorm tegels en hebben de volgende series nog in de aanbieding.

  • Landschappen
  • Ruiters
  • Soldaten

AANBIEDING € 7,50 P/ST

Voor de Makkum tegeltjes die nog worden aangeboden lopen de prijzen erg uiteen. Aangezien er ongeveer 59 tegeltjes per vierkante meter nodig zijn is de prijs per tegel natuurlijk erg belangrijk. Onze partij Makkum tegeltjes komen uit een faillissement en deze kunnen we daardoor erg gunstig aanbieden. We bieden ze momenteel aan voor maar € 7,50 p/st. Maar heb je een grote hoeveelheid nodig, neem dan eerst even contact met ons op. Dan kunnen we een nog beter aanbod doen.

 

Ben je op zoek naar een andere aanbieding, kijk dan eens in ons tegel outlet

Eerst nog wat inspiratie opdoen, of zelf je ruimte inrichten met een nieuwe vloer of wand? Kijk dan in onze tegelviewer.