vtwonen tegels aanbieding 'After summer specials'

Deze nazomer kun je bij Kierkels tegels & vloeren terecht voor de speciale vtwonen tegels aanbieding ‘After summer specials’ Van 15 september t/m 30 november 2020 ontvang je bij aankoop van minimaal 45 m2 van de geselecteerde actietegels een vtwonen kadokaart t.w.v. € 300,- 


vtwonen tegels aanbieding: keuze uit 4 series

Tijdens de After Summer Specials profiteer je bij aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Vier prachtige tegelseries die op elke plek in je huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl je ook kiest: de tegels zijn overal toepasbaar. Je kunt kiezen uit de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold, het klassieke marmerpatroon van de serie Classic óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs.


Composite

Vtwonen tegels aanbieding   Vtwonen tegels aanbieding   Vtwonen tegels aanbieding

bekijk de hele serie >


Classic

Vtwonen tegels aanbieding Vtwonen tegels aanbieding Vtwonen tegels aanbieding

bekijk de hele serie >


Mold

Vtwonen tegels aanbieding     

bekijk de hele serie >


Blancs

Vtwonen tegels aanbieding   

bekijk de hele serie >

 

vtwonen shop

En maak je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit de vtwonen shop! In deze online woonwinkel boordevol inspiratie vind je een groot aanbod voor je interieur. En met het gratis shoptegoed kun je dus kiezen uit de leukste woonitems om je huis helemaal af te maken. Meer weten over deze vtwonen tegels aanbieding? Kom dan langs in onze showroom of bekijk hier de actievoorwaarden.