Schots Eiken

Keramische houtlook tegels Schots eiken zijn geïnspireerd op hout van oude eikenhouten vaten gebruikt om de beste Schotse whisky’s te laten rijpen. Een reproductie van de kleuren en tinten van het hout die ontstaan zijn door het lange staan. Met de Schots eiken planken krijgt je interieur meteen karakter.

Eigenschappen Schots eiken

Deze planken zijn geschikt voor alle ruimtes in je woning. Hout, maar dan met alle voordelen van een tegel. Krasvast en gemakkelijk in onderhoud. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. De tegels zijn super slijtvast voor intensief gebruik op de vloer maar ook perfect voor toepassingen op de wand. Verder zijn deze eiken planken ook geschikt voor toepassingen op vloerverwarming.

schots eiken

LOOKS EN MATEN

Voor een sfeervolle vloer of wand, met stoere details in de structuur van de plank. Prima te combineren met onze betonlook of patchwork tegels. En door de warme uitstraling worden ze ook vaak toegepast in de slaapkamer. De robuuste plank met gedeeltelijk gekapte kanten is verkrijgbaar in de formaten 15×120, 20×120 en 30×120 cm en kosten € 69,70 p/m2

schots eiken

Verder zijn er ook nog fraaie afgeronde plinttegels van 7×120 cm in dezelfde kleur verkrijgbaar. Een ideale onderhoudsvrije afwerking.

GARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met keramische producten staan we voor de kwaliteit van producten die we uitleveren. We werken met vaste en gerenommeerde groothandels, importeurs en fabrieken. We garanderen dus ook dat u bij ons altijd goede producten koopt van de hoogste kwaliteit. Daarom krijgt u op alle geleverde keramische tegels 10 jaar garantie.

ADVIES OP MAAT

Wij adviseren u graag met het samenstellen van een prachtige keramische houtvloer. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom eens langs in onze showroom voor advies op maat.