Nuovo Corso Shelby Gold

Nuovo Corso Shelby Gold is zo op het eerste oog niet van echt hout te onderscheiden. Geïnspireerd op eiken planken is het een perfecte reproductie van de kleuren en tinten van echt hout. Met deze lange planken krijgt je interieur een warme uitstraling met alle onderhoudsvoordelen van keramiek. Voor een sfeervolle vloer of wand, met subtiele details in de structuur en kleur van de plank. Prima te combineren met betonlook of patchwork tegels.

EIGENSCHAPPEN Nuovo Corso Shelby Gold

Deze keramische planken zijn geschikt voor alle ruimtes in de woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. En door de warme uitstraling worden ze ook veelvuldig toegepast in de slaapkamer. Ze zijn slijtvast voor intensief gebruik op de vloer in bijvoorbeeld de keuken. De keramische planken zijn geschikt voor vloerverwarming, die wij ook perfect voor je kunnen aanleggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAAT EN PRIJS

Deze planken zijn maar liefst 180 cm lang en 20 cm breed.  De keramische planken kosten normaal € 69,95 p/m2, maar zijn voorlopig beperkt uit voorraad leverbaar voor maar € 39,90 p/m2. Verder zijn er fraaie, bijpassende plinten van 7×180 cm verkrijgbaar om de vloer af te werken.

 

GARANTIE

Door onze jarenlange ervaring met keramische producten staan we voor de kwaliteit van producten die we uitleveren. We werken met vaste en gerenommeerde groothandels, importeurs en fabrieken. We garanderen dus ook dat je bij ons altijd goede producten koopt van de hoogste kwaliteit. Daarom krijg je op alle geleverde keramische tegels 10 jaar garantie.

Deze planken moet je in het echt komen bekijken.

Nuovo corso Shelby Gold 180x20

 

 

 

 

Ben je toch nog opzoek naar een ander aanbieding, klik dan hier voor onze tegel outlet