Reviews

Review

Wat vinden onze klanten

Wat vinden onze klanten van ons? Voor ons zijn onze klanten heel belangrijk, maar hoe ervaren onze klanten ons. Om antwoord te krijgen op deze vraag werken we sinds 2013 samen met de onafhankelijke beoordelingssite van klanten vertellen. We vragen ze ons te beoordelen op de volgende punten:

  • Klantgerichtheid
  • Showroom
  • Collectie
  • Adviserend personeel
  • Montage personeel
  • Snelheid van handelen
  • Nazorg en service

Door deze feedback kunnen we ons verbeteren en opsporen waar eventueel knelpunten zitten. Omdat we geen invloed kunnen uitoefenen op de resultaten kunnen onze klanten eerlijk en oprecht een oordeel geven.

Showroom 2020

Onze klanten zijn ons bestaansrecht en we doen er alles aan om onze klanten de best mogelijke ervaring te geven. In deze tijd van razendsnelle veranderingen op het gebied van techniek is een belangrijke vraag. Hoe kunnen we onze showroom een plek geven in de digitale wereld en onze klanten thuis op de bank een indruk geven van de mogelijkheden die er momenteel op het gebied van keramiek zijn. Door onze samenwerking met de grootste tegelgroothandel van Nederland hebben we de mogelijkheid die geboden werd aangegrepen. Ongeveer 90% van alle tegels in onze collectie zijn nu al gedigitaliseerd. In onze tegelcollectie online kun je rustig alvast een voorselectie maken van het enorme aanbod. Met een gegenereerde QR-code kunnen we op een groot scherm in onze showroom de gekozen tegels projecteren in verschillende ruimtes. Zo ontstaat er een mooie sfeerimpressie van de gekozen materialen in de gekozen ruimte zonder hak en breekwerk.

Totaalconcept

Sinds 1989 zijn er veel zaken veranderd. In het begin van ons bestaan lag de nadruk vooral op de verkoop van tegels. Daar werd ook af en toe een tegelzetter bij geleverd die de tegels kon verwerken, maar daar bleef het vaak bij. Sinds de aanleg van vloerverwarming in 1996 erbij is gekomen is het steeds meer een totaalconcept geworden en uitgegroeid tot wat het nu is. Van het slopen van bestaande vloeren, het leggen van vloerverwarming en een nieuwe cementdekvloer tot het aanbrengen van tegels en plinten en het afkitten van de complete vloer. We ontzorgen onze klanten en begeleiden de verbouwing tot alles keurig opgeleverd is. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,5 voor deze werkzaamheden en daar zijn we zeer trots op.

Op onze site kun je alle reviews van onze klanten vinden in een beknopte uitvoering, maar als je de uitgebreide versie met alle cijfers wil zien kun je deze vinden op de onafhankelijke site van klanten vertellen.