Sfeervolle tegels in de slaapkamer

Met tegels geef je de juiste look aan de slaapkamer. Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten. Of wellicht toch frisse en hippe kleuren? En heb je wel een nagedacht over keramisch hout. Super in combinatie met vloerverwarming! Je vindt bij ons alle kleuren, looks en formaten tegels voor de slaapkamer. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie slaapkamer tegels.

Creëer een warme uitstraling met donkere tinten!
Keramisch hout. Super in combinatie met vloerverwarming!
Je vindt bij ons alle kleuren, looks en formaten tegels voor de slaapkamer.
Zoveel smaken, zoveel stijlen

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van slaapkamer tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van slaapkamer tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties, bijzondere legpatronen en de mooie slaapkamer accessoires. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Zoek je tegels voor een andere ruimte? Klik voor woonkamer, badkamer of keuken tegels.

Tegelviewer

Wil je zelf aan de slag met de verschillende ruimtes, bekijk dan meer dan 2000 verschillende tegels in onze unieke tegelviewer. Kies eerst een ruimte en ontwerp daarna je eigen vloer of wand. Kies je eigen voegkleur en legrichting. Klik hier om naar hartenlust, te combineren.

Houtlook
Betonlook
Natuursteenlook
Uniek in de regio: de digitale showroom

Bekijk onze collectie tegels vooraf in je eigen woning

Het maken van de juiste tegelkeuze blijft altijd lastig met zoveel kleuren en uitvoeringen. Bij Kierkels is kiezen en combineren van de juiste tegel bij je interieur of gewenste woonstijl wél eenvoudig. Met onze unieke Tegelviewer kun je vooraf het resultaat bekijken een groot 4k scherm in onze showroom. Stuur een foto op en bekijk tegels in je eigen ruimte! Je kan alvast onze tegels online combineren in prachtige sfeerruimtes voor een eerste indruk.