De mooiste tegels voor je woonkamer

Met tegels geef je de juiste sfeer aan de woonkamer. Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten. Of wellicht toch frisse en hippe kleuren? En heb je al een nagedacht over vloerverwarming in combinatie met hout! Je vindt bij ons alle kleuren, looks en formaten tegels voor de woonkamer. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie woonkamer tegels.

Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten.
En heb je al eens nagedacht over vloerverwarming in combinatie met hout!
Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie woonkamer tegels.
Zoveel smaken, zoveel stijlen

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van woonkamer tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van woonkamer tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties, bijzondere legpatronen en de mooie badkamer accessoires. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Houtlook
Betonlook
Natuursteenlook
Uniek in de regio: de digitale showroom

Bekijk onze collectie tegels vooraf in je eigen woning

Het maken van de juiste tegelkeuze blijft altijd lastig met zoveel kleuren en uitvoeringen. Bij Kierkels is kiezen en combineren van de juiste tegel bij je interieur of gewenste woonstijl wél eenvoudig. Met onze unieke Tegelviewer kun je vooraf het resultaat bekijken een groot 4k scherm in onze showroom. Stuur een foto op en bekijk tegels in je eigen ruimte! Je kan alvast onze tegels online combineren in prachtige sfeerruimtes voor een eerste indruk.