Tegelzet service

Ervaren tegelzetters maken het verschil

Indien je bij ons de juiste wand- of vloertegels hebt aangeschaft is het ook mogelijk om deze via ons te laten plaatsen in de woning. Wij werken hiervoor al jaren samen met een vast en ervaren team tegelzetters en vakspecialisten voor betegelen van vloeren en wanden.

 

Wij verzorgen alle tegel werkzaamheden

Het verwerken tegels en maken van vloeren vergt veel kennis en vakmanschap. We werken daarom alleen samen met gerenommeerde tegelzetters met vele jaren ervaring. Zo kunt u ervan uitgaan dat de tegels die u bij ons aanschaft met zorg worden verwerkt. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de tegels het beste verwerkt kunnen worden. De tegelzetters werken met de nieuwste materialen en volgens de laatste technieken.

 

We komen zelf inmeten 

In onze showroom berekenen we samen het benodigde aantal tegels op basis van je eigen metingen of een bouwtekening. We houden hierbij natuurlijk rekening met snijverlies en andere bijzonderheden zoals een speciaal legpatroon. Indien je de bij ons gekochte tegels wilt laten leggen via onze tegelzet service, komen we zelf voorafgaand aan het werk bij je inmeten. Zo wordt het exacte aantal tegels berekend en bekeken welke voorbereidende werkzaamheden er nodig zijn. Indien er ook voor vloerverwarming wordt gekozen, kunnen we meteen kijken naar de aansluitingen hiervoor. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.