Vieze voegen

Vieze voegen

Vieze voegen in de badkamer, vieze voegen de keuken en vieze voegen in een tegelvloer. Na een tijd intensief gebruik blijft de voeg kwetsbaar. Vuil en vocht zorgen voor verkleuringen die het tegelwerk er niet mooier op maken. Er zijn veel middelen verkrijgbaar om voegen te reinigen maar zo mooi als de eerste dag wordt het nooit meer. Tijd voor een duurzame oplossing.

Voegcoating

Met een voegcoating maak je vervuilde, beschimmelde of verkleurde voegen weer als nieuw en sluit je ze af voor nieuwe vervuiling. De coating is kleurvast, vuilafstotend en eenvoudig te reinigen met behoud van de originele structuur. Geschikt voor wand- en vloertegels ook in natte ruimtes of voor vloeren met vloerverwarming. De voegcoating is eenvoudig zelf aan te brengen en watergedragen dus ook nog ecologisch verantwoord.

vieze voegen voegxpert

 Voegcoatingset

De voegcoatingset van VoegXpert is een complete set voor het coaten van bestaande of nieuwe voegen. Van het reinigen van de ondergrond tot het aanbrengen van de voegcoating en verwijderen van de sluier met de bijgeleverde reinigingsdoek. De set is compleet en klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in 8 kleuren van wit tot antraciet en uit voorraad leverbaar. Deze set is geschikt voor een complete badkamer of tegelvloer, afhankelijk van de tegelmaat, oppervlakte en voegbreedte, en kost € 107,50.

 

Vieze voegen als nieuw in 1 dag!

Eenvoudig aan te brengen. Uw badkamer of tegelvloer zo goed als nieuw in 1 dag!

  • Schimmel aanpak
  • Renovatie
  • Kleurcorrectie
  • Preventie

 

Stel je vraag