Vloerverwarming

Vloerverwarming binden

Vloerverwarming binden op bevestigingsmatten levert directe warmte onder uw tegelvloer voor de verwarming van uw woning. Alle ruimtes voelen hierdoor aangenaam aan zonder grote onderlinge temperatuurverschillen. Een behaaglijk gevoel voor de voeten en uw lichaam. Voor optimaal energiezuinig comfort kiest u voor vloerverwarming van Kierkels. 

Hoofd-of bijverwarming

U kunt kiezen om uw vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De verwarmingsleidingen worden dan op een kortere afstand van elkaar gelegd, voor een hogere warmte opbrengst. We kunnen de vloerverwarming maken in een bestaande of nieuwbouw woning. Wij werken hiervoor samen met de vakspecialisten van JK. Dit bedrijf is jaren toonaangevend op het gebied van aanleg en materiaal voor vloerverwarming. Indien u al een bestaande verwarming heeft, maar extra comfort wilt in bijvoorbeeld uw woon-of badkamer, kunt u kiezen voor bijverwarming. Deze extra warmtebron werkt prima samen met uw bestaande voorzieningen.

Totaal service

Wij bekijken op locatie de situatie en bespreken samen met u de mogelijkheden en uw wensen. We meten alles op en bepalen de beste plaats voor de aansluitingen. U ontvangt van ons een gespecificeerd voorstel en maken duidelijke afspraken over zaken als uitvoering, uw voorwerk en alle relevante aspecten omtrent het leggen van een tegelvloer. Zo kunt u ervan op aan dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Alles wordt punctueel gemaakt en we dragen zorg voor begeleiding en kwaliteitscontrole. Daar staan we al 25 jaar om bekend. En willen dit graag blijven.

Vloerverwarming binden

Vloerverwarming binden klaar in een dag

Met speciale apparatuur worden flextube verwarmingsslangen op bevestigingsmatten gemonteerd. De slangen worden gelegd en vakkundig gemonteerd op de rvs verwarmingsverdeler. Het geheel wordt aangesloten op uw cv-ketel en werkend gemaakt. En dit alles in 1 dag ( bij een gemiddelde woning).

  • Snel en schoon
  • Inclusief de eventueel benodigde isolatie
  • Totaalservice

Systeem

Onze vloerverwarmingssystemen zijn inclusief leidingwerk, randisolatie, flextube verwarmingslangen, rvs verdeler, energiezuinigepomp, automatische ontluchter, optimizer en bypass (bij hoofdverwarming).

Wilt u meer informatie over vloerverwarming of een afspraak maken om bij u thuis te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Laat het ons weten.

Afspraak aan huis