vtwonen brick kierkels tegels

vtwonen Brick

vtwonen Brick by Douglas & Jones is een verrassend veelzijdige wand- en vloerdecoratie met een industrieel tintje. Geschikt dus voor wand én vloer. Voor een stijlvolle retro uitstraling, maar dan in een hedendaags jasje. Waar ook in huis méér dan welkom!

NIEUW van vtwonen en Douglas & Jones: een geheel nieuw steenconcept!

vtwonen brick quote kierkelsZe zijn toepasbaar op wand en vloer, verkrijgbaar in exclusieve vtwonen tinten en elke Brick heeft een unieke structuur. Geen gezaagde steen strips, maar een originele gebakken vorm. En er zijn in alle kleuren ook passende hoekstukken verkrijgbaar. Voor een eyecatcher in de keuken of als feature wall met een industrieel tintje in de woonkamer of op de slaapkamer.

vtwonen Brick prijs, maat  en kleur.

De Brick is verkrijgbaar in 8 kleuren, in de serie Industrial of Basic, in 5×20 cm en kost v.a. € 78,00 p/m2. Verder zijn er voor alle kleuren hoekstukken verkrijgbaar v.a. € 7,20 p/st.

vtwonen Brick Industrial

vtwonen Brick Basic

LEVERTIJD

Deze serie van vtwonen is op voorraad in Nederland, en dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een Brick niet meer voorradig is. We kunnen de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken. Zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

ADVIES OP MAAT

Graag adviseren we u met het samenstellen van een Brick  vloer of Brick wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.