vtwonen Hormigon

vtwonen HORMIGON

De serie Hormigon is de nieuwe ‘klassieker’ onder de tegels. De perfecte basis voor een karaktervolle vloer of wand met een vintage tintje. In drie stoere uni kleuren + vijf bijzondere ton-sur-ton dessins voor speelse combinaties. Kies je eigen unieke ontwerp.

EIGENSCHAPPEN

De Hormigon tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. Slijtvast voor intensief gebruik op de vloer of wand. En geschikt voor vloerverwarming, die wij voor u kunnen aanleggen. Door de grote variatie kunt u de tegels mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair.

Karaktervol – vintage tintje – speelse combinaties

Tegels in 60x60cm, in unikleuren Antracite & Grey voor € 49,50 p/m2.

Decors Butterfly, Hearts, Citrus, Leaf & Floret in Antracite voor € 96,50 p/m2.

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een tegel niet meer voorradig is. Daarom kunnen wij de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken. Zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

ADVIES OP MAAT

Graag adviseren we u met het samenstellen van een prachtige vtwonen Hormigon tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.