vtwonen scrape

vtwonen Scrape

vtwonen SCRAPE

De vtwonen Scrape maakt van elke vloer dé ster van je huis. Met deze tegelserie creëer je het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’, maar dan net zo kras- en slijtvast als alle andere tegels uit de veelzijdige collectie. Een bijzondere twist maak je door de vier formaten met elkaar te mixen in wildverband. Of ga voor één formaat voor een stoere, industriële uitstraling. In vier tinten laat de serie Scrape niet alleen je vloer, maar ook je wanden stralen.

vtwonen tegels scrape

EIGENSCHAPPEN

De Scrape tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. Slijtvast voor intensief gebruik op de vloer of wand. En geschikt voor vloerverwarming, die wij voor u kunnen aanleggen. Door de grote variatie kunt u de tegels mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair.

vtwonen tegels scrape

PRIJZEN, KLEUREN EN MATEN

De vtwonen Scrape serie is verkrijgbaar in vier kleuren en in de formaten;

  • 80×80 cm voor € 82,- p/m2,
  • 60×60 cm voor € 66,50 p/m2,
  • 60×120 cm voor € 77,- p/m2 en
  • 30×60 cm voor € 61,50 p/m2.

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Helaas kan het voorkomen dat, door de grote vraag, een tegel niet meer voorradig is. Daarom kunnen wij de actuele voorraad op elk moment voor u nakijken. Zodat we altijd goede leverafspraken kunnen maken.

vtwonen tegels scrape

ADVIES OP MAAT

Graag adviseren we u met het samenstellen van een prachtige vtwonen scrape tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.