vtwonen woodstne

vtwonen Woodstone

vtwonen woodstone

De serie Woodstone is een natuurgetrouwe houtserie. Een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten zorgen voor een levendig effect op wand en vloer. De warmte van hout met de voordelen van keramische tegels. dat voelt goed. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

EIGENSCHAPPEN

De Woodstone tegels zijn geschikt voor alle ruimtes in uw woning. Ze zijn waterbestendig en dus ook zeer geschikt voor badkamer, keuken en toilet. Slijtvast voor intensief gebruik op de vloer of wand en geschikt voor vloerverwarming, die wij voor u kunnen aanleggen. Door de grote variatie kunt u de tegels mooi combineren met vele soorten woonstijlen en meubilair.

PRIJZEN, KLEUREN EN MATEN

De vtwonen Woodstone serie is verkrijgbaar in vijf kleuren en in het formaat 20×120 cm recht voor € 66,50 p/m2 of chevron (met een schuine punt) voor € 101,50 p/m2.

LEVERTIJD

Deze vtwonen tegels zijn normaal gesproken op voorraad in Nederland, en zijn dus binnen een paar werkdagen leverbaar. Maar door de grote vraag kan het toch voorkomen dat een tegel niet meer voorradig is. De actuele voorraad kunnen wij op elk moment voor u nakijken.

ADVIES OP MAAT

Wij adviseren u graag met het samenstellen van een prachtige vtwonen woodstone tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur en woonwensen. Kom langs in onze showroom.