Vloertegels Limburg

Wandtegels

Tegels zorgen voor sfeer en uitstraling in uw woning. Als u een nieuwe wandtegel uitkiest, moet u dus goed geïnformeerd zijn en kunnen kiezen uit een ruim en actueel aanbod. Bij Kierkels Tegels & Vloeren vind u de tegel die bij u past. Wij leveren een zeer ruime tegelcollectie met wandtegels, vloertegels en buitentegels. In alle soorten, maten en kleuren. Van klassiek tot trendy, we hebben ze staan in onze showroom.

WANDTEGELS

Wandtegels zijn er talloze stijlen, kleuren, vormen en formaten. Kiest u voor een moderne witte tegel van een groot formaat of toch liever een kleinere tegel met een wandstrook? Of wat dacht u van hippe patchwork tegels, voor een unieke eigentijdse look. Er is vandaag de dag zoveel mogelijk met tegels als wandbekleding. Wij helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe ruimte en weten precies welke tegel past bij uw woonwensen. In onze showroom vindt u vele soorten vloer-en wandtegels en deze kunt u hier alvast bekijken in onze tegelcollectie.

vloertegels en wandtegels in je woning

VLOERTEGELS

Het is belangrijk om de juiste soort vloertegels te kiezen. Vloertegels bepalen in hoge mate de stijl van uw woonkamer of een andere ruimte. Ze kunnen een ruimte groter laten lijken of juist kleiner. Ook is het belangrijk dat u vloertegels kiest die passen bij uw inrichting en meubilair. En aan de eisen waaraan de tegels moeten voldoen. Zijn de vloertegels bedoeld voor natte of droge ruimtes, worden ze zwaar belast en moeten ze bestendig zijn voor vloerverwarming, om maar enkele zaken te noemen. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van tegels helpen wij u graag op weg.

ONLINE COLLECTIE WANDTEGELS

Kierkels Tegels heeft een unieke online tegelcollectie met de laatste tegeltrends en een heel ruime aanbod in kleuren en formaten. Heeft u een mooie tegel gevonden in onze tegelcollectie? Vraag dan een qr-code aan van uw favoriete tegels en kunt in onze showroom op een groot TV scherm de tegels combineren in een ruimte naar keuze. Ook dat is Kierkels. Service, kwaliteit en een ruime collectie m,et de laatste tegeltrends zijn onze pijlers.

Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom in Heythuysen. En vergeet uw unieke QR code!