XXL tegels

XXL tegels

XXL tegels of grootformaat tegels zorgen voor eigentijdse sfeer en uitstraling in uw woning. Met deze grote platen blijft er maar weinig ruimte over voor voegen en krijgt u een strakke vloer of wand. Als u een nieuwe tegels uitkiest is het belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en kunt kiezen uit een ruim en actueel aanbod. Bij Kierkels Tegels & Vloeren vind u de xxl tegel die bij u past. Wij leveren een trendy tegelcollectie met wandtegels, vloertegels en buitentegels. In alle soorten, maten en kleuren. Van klassiek tot trendy, we hebben ze staan in onze showroom.

XXL tegels

Eigenschappen

Het is belangrijk om de juiste soort vloer te kiezen. De vloer bepaald in hoge mate de sfeer van uw woonkamer of andere ruimte. Een vloer kan een ruimte groter laten lijken of juist kleiner. Ook is het belangrijk dat u vloeren kiest die passen bij uw inrichting en meubilair. Is de vloer bedoeld voor natte of droge ruimtes, wordt ze zwaar belast en moet ze geschikt zijn voor vloerverwarming, om maar enkele zaken te noemen. Tegels zijn geschikt voor alle toepassingen en met ruim 25 jaar ervaring helpen wij u graag op weg.

XXL tegel

vtwonen XXL tegels

vtwonen is op alle gebieden trendsetter, ook als het om XXL tegels gaat. In de serie Mold, Neo en Scrape zijn tegels van 90×90, 80×80 en 70×70 cm verkrijgbaar. In de serie Mold zijn er zelfs XXL douchetegels van 90×135 cm verkrijgbaar. Met een ingewerkte drain in een XXL tegel is dit wel een hele fraaie oplossing voor een inloopdouche. Maar buiten de vtwonen collectie zijn er veel meer XXL tegels in ons assortiment. Wij helpen u graag met het ontwerp van uw nieuwe ruimte en weten precies welke tegel past bij uw woonwensen.

vloertegels in je woning

Lees ook: NIEUW: XXL VLOERTEGELS 100×100 CM

ONLINE COLLECTIE

Kierkels Tegels heeft een unieke online tegelcollectie met de laatste tegeltrends en een heel ruime aanbod in kleuren en formaten. Heeft u een mooie tegel gevonden in onze tegelcollectie? Vraag dan een qr-code aan van uw favoriete tegels en kunt in onze showroom op een groot TV scherm de tegels combineren in een ruimte naar keuze. Ook dat is Kierkels. Service, kwaliteit en een ruime collectie met de laatste tegeltrends zijn onze pijlers.

Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom in Heythuysen. En vergeet uw unieke QR code!