Met betonlook tegels leg je de basis voor ieder interieur

Betonlook tegels zijn gevarieerde tegels met ieder een eigen unieke textuur. De tegels zijn verkrijgbaar in vele natuurlijke kleuren met geraffineerde dessins. Betonlook tegels vormen de perfecte basis voor ieder interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten en met name grote formaten. De keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud en prima te combineren met vloerverwarming. Voor een robuust, tijdloze en comfortabel.

Licht en ruimtelijk

Ga je voor licht en open? Kies dan een lichte kleur betonlook in een grootformaat tegel van bijvoorbeeld 80×80 of 100×100 cm. De vloer oogt hierdoor groter en straalt meer rust uit omdat er veel minder voegen zichtbaar zijn. 

Robuust met beton

Een fraaie versleten industriële look in de woonkamer? Kom dan eens langs bij Kierkels om onze ruime collectie betonlook tegels te bekijken. Wij hebben ook leuke bijpassende wandtegels voor je klaar staan. Mix en match je eigen look.

Formaten 

Fraaie vintage dessins op de wand of een grootformaat betonlook tegel op de vloer. De neutrale kleuren laten zich perfect combineren met iedere woonstijl. Tijdloos en en elegant in iedere ruimte. En natuurlijk heel praktisch en hygiënisch. 

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Creëer een elegante en robuuste look met betonlook!

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische betonlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie betonlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Betonlook tegels moet je echt zien om de verfijnde texturen en kleurnuances te ervaren. De tegels lijken sprekend op beton- en cementachtige oppervlakten. Naast de collectie betonlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste tegelcollecties met met metaallook, marmerlookhoutlooknatuursteenlook en vintage tegels. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. 

Betonlook wit 60×60 cm

Betonlook beige 60×60 cm

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook antraciet 60×60 cm

Betonlook grijs 60×60 cm

Betonlook antraciet 80×80 cm

Betonlook zwart 60×60 cm

Bekijk betonlook tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.  

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400