Met betonlook tegels leg je de basis voor ieder interieur

Betonlook tegels zijn gevarieerde tegels met ieder een eigen unieke textuur. De tegels zijn verkrijgbaar in vele natuurlijke kleuren met geraffineerde dessins. Betonlook tegels vormen de perfecte basis voor ieder interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten en met name grote formaten. De keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud en prima te combineren met vloerverwarming. Voor een robuust, tijdloze en comfortabel.

Licht en ruimtelijk

Ga je voor licht en open? Kies dan een lichte kleur betonlook in een grootformaat tegel van bijvoorbeeld 80×80 of 100×100 cm. De vloer oogt hierdoor groter en straalt meer rust uit omdat er veel minder voegen zichtbaar zijn. We bieden een ruime collectie lichte XXL tegels in de kleuren wit, beige en lichtgrijs. 

Robuust met beton

Een fraaie versleten industriële look in de woonkamer? Kom dan eens langs bij Kierkels om onze ruime collectie betonlook tegels te bekijken. Wij hebben ook leuke bijpassende wandtegels voor je klaar staan. Mix en match je eigen look.

Wand en vloer

Fraaie vintage dessins op de wand of een grootformaat betonlook tegel op de vloer. De neutrale kleuren laten zich perfect combineren met iedere woonstijl. Tijdloos en en elegant in iedere ruimte. En natuurlijk heel praktisch en hygiënisch. 

Creëer een elegante en robuuste look met betonlook!

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische betonlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie betonlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Betonlook tegels moet je echt zien om de verfijnde texturen en kleurnuances te ervaren. De tegels lijken sprekend op beton- en cementachtige oppervlakten. Naast de collectie betonlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste tegelcollecties met met metaallook, marmerlookhoutlooknatuursteenlook en vintage tegels. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. 

Betonlook wit 60×60 cm

Betonlook tegels

Betonlook beige 60×60 cm

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60 cm

Betonlook tegels

Betonlook antraciet 60×60 cm

Betonlook grijs 60×60 cm

Betonlook antraciet 80×80 cm

Betonlook zwart 60×60 cm

Bekijk betonlook tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.  

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.