Met betonlook tegels leg je de basis voor ieder interieur

Betonlook tegels zijn gevarieerde tegels met ieder een eigen unieke textuur. De tegels zijn verkrijgbaar in vele natuurlijke kleuren met geraffineerde dessins. Betonlook tegels vormen de perfecte basis voor ieder interieur. De tegels zijn verkrijgbaar in alle gangbare formaten en met name grote formaten. De keramische tegels zijn eenvoudig in onderhoud en prima te combineren met vloerverwarming. Voor een robuust, tijdloze en comfortabel.

Licht en ruimtelijk

Ga je voor licht en open? Kies dan een lichte kleur betonlook in een grootformaat tegel van bijvoorbeeld 80×80 of 100×100 cm. De vloer oogt hierdoor groter en straalt meer rust uit omdat er veel minder voegen zichtbaar zijn. We bieden een ruime collectie lichte XXL tegels in de kleuren wit, beige en lichtgrijs. 

Robuust met beton

Een fraaie versleten industriële look in de woonkamer? Kom dan eens langs bij Kierkels om onze ruime collectie betonlook tegels te bekijken. Wij hebben ook leuke bijpassende wandtegels voor je klaar staan. Mix en match je eigen look.

Wand en vloer

Fraaie vintage dessins op de wand of een grootformaat betonlook tegel op de vloer. De neutrale kleuren laten zich perfect combineren met iedere woonstijl. Tijdloos en en elegant in iedere ruimte. En natuurlijk heel praktisch en hygiënisch. 

Creëer een elegante en robuuste look met betonlook!

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische betonlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie houtlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Houtlook tegels moet je echt zien en voelen om te ervaren hoe echt de tegels lijken op hout. Naast allerlei houtsoorten , hebben we ook enkele bijzondere houtlooks in huis, zoals oud-gemaakte vintage tegels en houtlook tegels in aparte vormen voor een speciaal legpatroon. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast de collectie houtlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste tegelcollecties met met metaallook, houtlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Laat je inspireren door betonlook tegels

Een kleine greep uit onze keramische betonlook collectie

In onze showroom kun je een grote collectie keramische betonlook tegels bekijken in vele formaten en kleuren. Topkwaliteit tegels voor iedere klus en voor ieder budget. Je moet ze echt gezien hebben. Alvast wat ideeën opdoen? Onder een kleine greep uit de tegelcollectie. 

Betonlook tegels

Betonlook grijs 60×60 cm
meer info >

Betonlook tegels

Betonlook beige 60×60 cm
meer info >

Betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60 cm
meer info >

Betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60 cm
meer info >

Betonlook tegels

Betonlook bruin 60×60 cm
meer info >

Betonlook tegels

Betonlook antraciet 60×60 cm
meer info >

Betonlook grijs 60×60 cm
meer info >

Betonlook antraciet 80×80 cm
meer info >

Betonlook zwart 60×60 cm
meer info >

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.