Reviews

26 maart 2018 - Claudia uit: Posterholt

Top service

Top zaak met top service zou het zo weer doen

10 januari 2018 - Patrick uit: Roggel

Professioneel, vakkundig, goed

Professioneel, vakkundig, goed en eerlijk advies in de winkel. Tegelleggers hebben hun werk vakkundig gedaan.

23 december 2017 - Wendy en Rob - Heythuysen

Prachtige vloer

Dank je wel voor de prachtige vloer maar vooral voor de ondersteuning in lastige situaties

31 oktober 2017 - Gonnie uit: Helden

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel zowel w.b. vloerverwarming als ook de tegelzetters en kundig.

15 september 2017 - Esther uit Beek

Perfect gepland

Kierkels tegels en vloeren hebben een perfecte vloer inclusief vloerverwarming bij ons gelegd.

15 september 2017 - Roel uit Baexem

Voelt vertrouwd

Lekker dorps, gewoon en voelt vertrouwd. Je hoeft maar te bellen en ze staan paraat om te adviseren en te controleren over de gang van zaken.

13 september 2017 - Toine uit Brunssum

Zeer correct

Zeer correct en alles uitstekend afgehandeld
Toppie 😄

 

13 september 2017 - Anke uit Sittard

correcte vakmensen

Zeer goede en correcte vakmensen.

 

11 september 2017 - Ton uit: Weert

snel en vakkundig

Omdat ik niet in het bezit ben van een auto kwam men vant begin de firma Kierkels naar mij toe

 

10 september 2017 - Graham uit: Heythuysen

first class service

first class service and end work

 

22 juli 2017 - Joost uit: Panningen

vriendelijke tegelzetters

Prettig de tijd om tot een keuze te komen. Tegels zijn perfect gelegd en goede communicatie

16 juli 2017 - Wim uit: Landgraaf

Zeer positieve indruk

Zeer positieve indruk achtergelaten.
Zal Kierkels Tegels &Vloerwn zeer zeker verder aanbevelen

 

14 juli 2017 - Frank uit: Heythuysen

Planning klopte precies

Blij met onze nieuwe vloer inclusief vloerverwarming. Alles netjes afgewerkt. Planning klopte precies.

 

14 juli 2017 - R uit: Echt

Goed advies

Goed advies, snelle montage

14 juli 2017 - Jan uit: Neer

Klantvriendelijk handelen.

Klantvriendelijk handelen. Correct personeel.

13 juli 2017 - Marcel uit: Meterik

prima werk afgeleverd

Tegels liggen er zeer goed in. Laten alles fijn achter. Jongens hebben prima werk afgeleverd.

29 juni 2017 - H. uit Grathem

keurig werkend personeel

Alles mooi en netjes geleverd, keurig werkend personeel

25 mei 2017 - Twan uit: Venray

alles zeer positief verlopen

alles zeer positief verlopen we hebben een prachtige vloer.

25 maart 2017 - Johan uit: Hunsel

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak en offerte afgewerkt.

21 maart 2017 - Wim uit: Tegelen

een echte aanrader

Het is echt een bedrijf dat met je meedenkt en flexibel is. Daarnaast is de service uitstekend, een echte aanrader dus.

21 maart 2017 - Arnold uit: Swalmen

Wederom een prachtige vloer

Wederom een prachtige vloer vakkundig gelegd in onze nieuwe woning. De werkzaamheden zijn conform de afspraken en planning

13 februari 2017 - Jaap uit: Schoonloo

zou ik iedereen aanraden

Zeer fijn zaken doen, zou ik iedereen aanraden. Bedankt voor jullie goede service.

6 februari 2017 - Frans uit: Belfeld

wij bevelen jullie graag

Service prima van advies in winkel inmeten en tegels leggen perfecte uitvoering. Super wij bevelen jullie graag aan bij vrienden en kennissen

 

6 februari 2017 - Richard uit: Roermond

zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over alles, zowel Gerben zelf als de jongens die de tegels gelegd hebben. Zeer vakkundig beleefd en aardig.

117 reviews gevonden 1 2 3 5

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)