Alle Reviews

18 september 2020 - Lei, Panningen

Zeer tevreden

Goede service, en er is prima vakwerk geleverd

18 september 2020 - Hans, Helden

Afspraken worden goed nageleefd.

Goed advies en prima werk geleverd binnen de afgesproken periode.

18 september 2020 - Lody, Maasbracht

Top bedrijf…..

via via zijn wij bij Kierkels terecht gekomen waar wij geen spijt van hebben gehad. Wij hebben vloerverwarming laten leggen en hebben hun alles geregeld. Wij zijn daar uitstekend geholpen en een goede service, en alles precies op tijd zoals was afgesproken.

16 september 2020 - Jim, Grubbenvorst

Goede service, vriendelijke mensen.

Prachtige tegelvloer geleverd. Van de cement dekvloer, tegels en vloervermarming tot aan de plinten. Vakkundig advies en uitvoering!

16 september 2020 - Tom, Linne

Prima service en advies

Goede service en advisering en prima after sales

12 september 2020 - Mariëlle, Roermond

Top service en advies.

Vanaf het moment dat we binnen zijn gelopen in de zaak in Heythuysen tot op heden zijn we nog steeds erg enthousiast met onze nieuwe vloer. Geweldige service. Echte vakmensen zowel voor het inslijpen van de vloerverwarming als ook degene die de vloer kwamen leggen.

20 april 2020 - Koen, Venlo

Goed advies en super resultaat!

Bij Kierkels hebben ze de tijd genomen om ons goed te adviseren en om al onze vragen te beantwoorden. Ze hebben bij ons het totale traject verzorgd en het resultaat is echt perfect! Vloer ligt er superstrak in en de afwerking is top! Ook waren alle vakmensen van de installateur tot de tegelzetters erg vriendelijk.

24 maart 2020 - KJ Wijnberg, Sittard

Super service!

Tijdens de verbouwing kwamen wij erachter dat we te weinig m2 tegels hadden. Kierkels was helaas gesloten die dag. Ondanks dat heeft Kierkels die dag mijn probleem opgelost door nog diezelfde avond de tegels te leveren. Dat noem ik super service!

28 februari 2020 - Gert-Jan, Ittervoort

Top kwaliteit

Wij zijn zeer tevreden. Echt vakwerk.

.

17 januari 2020 - Volker, Kunrade

Sterke aanrader

Kierkels is niets te veel! Zij zijn twee keer bij ons geweest om zaken te bespreken en door een misverstand kon de opdracht helaas niet doorgaan! Maar we kunnen Kierkels meer dan aanbevelen! Dit strookt ook met de geluiden die we al hadden gehoord. Bij een volgende gelegenheid zullen wij zeker aan Kierkels denken. Als alle bedrijven zouden handelen in de geest van Kierkels zou alles een stuk prettiger worden!

.

6 januari 2020 - Jos, Oirsbeek

Onze dank aan alle medewerkers

Ik had generlei ervaring met tegelbedrijven incl. vloerverwarming en heb voor Kierkels gekozen vanwege de sinds lange tijd op de TV geziene reclame. Dit was, zoals zich snel toonde, een zeer goede ingeving. Onze dank aan alle medewerkers van firma Kierkels voor de vriendelijke en kundige afwikkeling.

.

15 oktober 2019 - Verhaegh, Helden

Hard en precies gewerkt zeer tevreden.

Wij vinden dat de jongens goed, hard en precies gewerkt hebben wij zijn zeer tevreden.

1 mei 2019 - Coen, Helmond

Gewoon een zeer correcte en professionele club!

Gewoon een zeer correcte en professionele club!

24 april 2019 - Piet, Amstenrade

perfect, zeker aan te bevelen

Prima werk, komen hun afspraken na, zeer secuur, fijne mensen die het werk verrichten.

28 maart 2019 - Ton, Ittervoort

goede service, goed behandeld

gewoon alles goed geregeld ook de andere bedrijven die voor Kierkels werken alles was netjes uitgevoerd

25 februari 2019 - N, Heerlen

goede service, goed behandeld

Komen hun afspraken meer dan 100 % na. Hebben zelfs nog iets extra gedaan. Tegelzetter was bereid om in zijn kerstvakantie onze tegels te leggen. Chapeau !

22 februari 2019 - Cor, Swalmen

perfect, zeker aan te bevelen

Prettige en duidelijke behandeling in de winkel en advies thuis. Zeer mooie aanleg en afwerking van de nieuwe vloer. Al met al zeer tevreden.

3 oktober 2018 - Mathieu uit: Maastricht

Vriendelijke en positieve benadering

Vriendelijke en positieve benadering, duidelijke uitleg en advies.

2 oktober 2018 - Carl Guelissen uit: Bunde

Aanrader!!

Fijn vakkundig personeel!!
Aanrader!!

2 oktober 2018 - Carl, Bunde

goede service, goed behandeld

goede service, goed behandeld

19 augustus 2018 - Paul uit: Hulsberg

The whole procedure worked so well.

The whole procedure worked so well. All the contractors were great: good characters who arrived on time and enjoyed a good laugh! During the process we discovered a water leak which we dealt with. Despite this the installation was able to go ahead and no delays were experienced, despite the location of the leak. Overall, everything worked smoothly and efficiently and we wouldn’t hesitate to recommend Kierkels to others planning to update their floors.

19 juli 2018 - Perry Janssen uit: Landgraaf

Één woord grote klasse!!

Zeer fijne service en gesprekken gehad.
Tegelzetters hebben ontzettend hard gewerkt en een nog mooier eind resultaat opgeleverd. Één woord grote klasse!!

19 juli 2018 - Perry uit: Landgraaf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne service en gesprekken gehad. Tegelzetters hebben ontzettend hard gewerkt en een nog mooier eind resultaat opgeleverd. Één woord grote klasse!!

11 juli 2018 - Dymphie uit: Tegelen

Van ons een dikke tien

Vanaf de eerste dag dat we bij Kierkels binnen liepen voelde het goed. Goed advies gekregen over wat we het beste wel en niet konden doen. Ook de jongens die de tegels kwamen leggen hebben puik werk geleverd, ook al was onze ondervloer niet al te best. Van ons een dikke tien.

7 juli 2018 - Henk en Jeanne uit: Wessem

Heel goede tegelzetters.

Heel prettig en heel goede tegelzetters.

6 juli 2018 - Carsten Pepels uit: Puth

Mooi gelegde vloer

Mooi gelegde vloer…..heeeel kundig en aardig montage personeel…..
Bereid om mee te denken zowel montage personeel als Gerben.

29 juni 2018 - Petra Willems uit: Haelen

Exact volgens onze verwachting

Geweldig,exact volgens onze verwachting

24 mei 2018 - gaby verhulst uit: Maastricht

Zelden zulke goede service meegemaakt.

Zelden zulke goede service meegemaakt. Petje af.

17 mei 2018 - Dennis Nolting uit: Altweerterheide

Alles naar volle tevredenheid

Alles naar volle tevredenheid

16 mei 2018 - Jos Spronck uit: Leunen

Goede en vakkundige uitvoering

Het totaal plaatje gewoon perfect alles tot in de puntjes correct uitgevoerd helemaal ontzorgt zoals vloerverwarming en deskundig en vriendelijke medewerkers kan dit iedereen aanbevelen.

26 maart 2018 - Claudia uit: Posterholt

Top service

Top zaak met top service zou het zo weer doen

19 februari 2018 - Paul Hooper uit: Hulsberg

we wouldn’t hesitate to recommend Kierkels

The whole procedure worked so well. All the contractors were great: good characters who arrived on time and enjoyed a good laugh! During the process we discovered a water leak which we dealt with. Despite this the installation was able to go ahead and no delays were experienced, despite the location of the leak. Overall, everything worked smoothly and efficiently and we wouldn’t hesitate to recommend Kierkels to others planning to update their floors.

10 januari 2018 - Patrick uit: Roggel

Professioneel, vakkundig, goed

Professioneel, vakkundig, goed en eerlijk advies in de winkel. Tegelleggers hebben hun werk vakkundig gedaan.

23 december 2017 - Wendy en Rob - Heythuysen

Prachtige vloer

Dank je wel voor de prachtige vloer maar vooral voor de ondersteuning in lastige situaties

31 oktober 2017 - Gonnie uit: Helden

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel zowel w.b. vloerverwarming als ook de tegelzetters en kundig.

15 september 2017 - Esther uit Beek

Perfect gepland

Kierkels tegels en vloeren hebben een perfecte vloer inclusief vloerverwarming bij ons gelegd.

15 september 2017 - Roel uit Baexem

Voelt vertrouwd

Lekker dorps, gewoon en voelt vertrouwd. Je hoeft maar te bellen en ze staan paraat om te adviseren en te controleren over de gang van zaken.

13 september 2017 - Toine uit Brunssum

Zeer correct

Zeer correct en alles uitstekend afgehandeld
Toppie 😄

 

13 september 2017 - Anke uit Sittard

correcte vakmensen

Zeer goede en correcte vakmensen.

 

11 september 2017 - Ton uit: Weert

snel en vakkundig

Omdat ik niet in het bezit ben van een auto kwam men vant begin de firma Kierkels naar mij toe

 

148 reviews gevonden 1 2 3 4

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)