Reviews

3 oktober 2018 - Mathieu uit: Maastricht

Vriendelijke en positieve benadering

Vriendelijke en positieve benadering, duidelijke uitleg en advies.

2 oktober 2018 - Carl Guelissen uit: Bunde

Aanrader!!

Fijn vakkundig personeel!!
Aanrader!!

19 augustus 2018 - Paul Hooper uit: Hulsberg

we wouldn’t hesitate to recommend Kierkels

The whole procedure worked so well. All the contractors were great: good characters who arrived on time and enjoyed a good laugh! During the process we discovered a water leak which we dealt with. Despite this the installation was able to go ahead and no delays were experienced, despite the location of the leak. Overall, everything worked smoothly and efficiently and we wouldn’t hesitate to recommend Kierkels to others planning to update their floors.

19 juli 2018 - Perry Janssen uit: Landgraaf

Één woord grote klasse!!

Zeer fijne service en gesprekken gehad.
Tegelzetters hebben ontzettend hard gewerkt en een nog mooier eind resultaat opgeleverd. Één woord grote klasse!!

11 juli 2018 - Dymphie uit: Tegelen

Van ons een dikke tien

Vanaf de eerste dag dat we bij Kierkels binnen liepen voelde het goed. Goed advies gekregen over wat we het beste wel en niet konden doen. Ook de jongens die de tegels kwamen leggen hebben puik werk geleverd, ook al was onze ondervloer niet al te best. Van ons een dikke tien.

7 juli 2018 - Henk en Jeanne uit: Wessem

Heel goede tegelzetters.

Heel prettig en heel goede tegelzetters.

6 juli 2018 - Carsten Pepels uit: Puth

Mooi gelegde vloer

Mooi gelegde vloer…..heeeel kundig en aardig montage personeel…..
Bereid om mee te denken zowel montage personeel als Gerben.

29 juni 2018 - Petra Willems uit: Haelen

Exact volgens onze verwachting

Geweldig,exact volgens onze verwachting

24 mei 2018 - gaby verhulst uit: Maastricht

Zelden zulke goede service meegemaakt.

Zelden zulke goede service meegemaakt. Petje af.

17 mei 2018 - Dennis Nolting uit: Altweerterheide

Alles naar volle tevredenheid

Alles naar volle tevredenheid

16 mei 2018 - Jos Spronck uit: Leunen

Goede en vakkundige uitvoering

Het totaal plaatje gewoon perfect alles tot in de puntjes correct uitgevoerd helemaal ontzorgt zoals vloerverwarming en deskundig en vriendelijke medewerkers kan dit iedereen aanbevelen.

26 maart 2018 - Claudia uit: Posterholt

Top service

Top zaak met top service zou het zo weer doen

10 januari 2018 - Patrick uit: Roggel

Professioneel, vakkundig, goed

Professioneel, vakkundig, goed en eerlijk advies in de winkel. Tegelleggers hebben hun werk vakkundig gedaan.

23 december 2017 - Wendy en Rob - Heythuysen

Prachtige vloer

Dank je wel voor de prachtige vloer maar vooral voor de ondersteuning in lastige situaties

31 oktober 2017 - Gonnie uit: Helden

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel zowel w.b. vloerverwarming als ook de tegelzetters en kundig.

15 september 2017 - Esther uit Beek

Perfect gepland

Kierkels tegels en vloeren hebben een perfecte vloer inclusief vloerverwarming bij ons gelegd.

15 september 2017 - Roel uit Baexem

Voelt vertrouwd

Lekker dorps, gewoon en voelt vertrouwd. Je hoeft maar te bellen en ze staan paraat om te adviseren en te controleren over de gang van zaken.

13 september 2017 - Toine uit Brunssum

Zeer correct

Zeer correct en alles uitstekend afgehandeld
Toppie 😄

 

13 september 2017 - Anke uit Sittard

correcte vakmensen

Zeer goede en correcte vakmensen.

 

11 september 2017 - Ton uit: Weert

snel en vakkundig

Omdat ik niet in het bezit ben van een auto kwam men vant begin de firma Kierkels naar mij toe

 

10 september 2017 - Graham uit: Heythuysen

first class service

first class service and end work

 

22 juli 2017 - Joost uit: Panningen

vriendelijke tegelzetters

Prettig de tijd om tot een keuze te komen. Tegels zijn perfect gelegd en goede communicatie

16 juli 2017 - Wim uit: Landgraaf

Zeer positieve indruk

Zeer positieve indruk achtergelaten.
Zal Kierkels Tegels &Vloerwn zeer zeker verder aanbevelen

 

14 juli 2017 - Frank uit: Heythuysen

Planning klopte precies

Blij met onze nieuwe vloer inclusief vloerverwarming. Alles netjes afgewerkt. Planning klopte precies.

 

128 reviews gevonden 1 2 3 6

Schrijf hier je beoordeling

Beweeg de muis over de sterren en klik om het aantal te kiezen (1=slecht, 5=zeer goed)