La Fabbrica Ca'Foscari woonkamer met uitzicht

La Fabbrica Ca ‘Foscari

 De La Fabbrica Ca ‘Foscari houtlook tegelserie brengt hulde aan de gelijknamige Venetiaanse universiteit. Deze elegante collectie doet het uitstekend in zowel een hedendaagse als meer klassieke omgeving. De keramische vloertegels zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenruimtes waardoor je de vloer naadloos kan laten doorlopen naar je terras voor een zeer bijzonder effect. De tegelserie bestaat uit vijf kleuren en diverse formaten. Met de chevron tegel kunnen patronen worden gecreëerd geïnspireerd op parketvloeren. Bekijk deze warme Ca ‘Foscari houtlook serie bij ons in de showroom.

Warmte en harmonie

Creëer een warme en stijlvolle binnen- en buitenvloer met deze niet van echt te onderscheiden houtlook tegels. Door de diverse formaten zijn veelzijdige patronen te leggen met een gedurfd eindresultaat.

Klassiek en modern

Of je nu gaat voor een modern of klassiek interieur. Deze tegels met hun karakteristieke houtnerven geven elke woonkamer, slaapkamer, badkamer en hal warmte en stijl. 


Naadloos parket

Bijzonder is dat je de tegels naadloos kan doortrekken naar je buitenruimte waarmee je buiten bij binnen betrekt voor nog meer woongenot. 

Met de chevron tegel kun je prachtige patronen leggen geïnspireerd op parketvloeren uit de Franse Renaissance.  

Kom naar de showroom voor de smaakvolle serie La Fabbrica Ca 'Foscari

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de smaakvolle keramische design houtlook tegels uit de serie La Fabbrica Ca ‘Foscari bekijken. Een Italiaanse tegelserie met onovertroffen kwaliteiten. Veilig, duurzaam, veelzijdig en verfijnd. We hebben naast deze fraaie La Fabbrica collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series La Fabbrica. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning. 

Ca ‘Foscari Lino

Ca 'Foscari Lino 20x120
Lino
20×120
La Fabbrica Ca 'Foscari Lino Chevron
Lino Chevron
7,5×40,7
La Fabbrica Ca 'Foscari Lino Chevron
Lino Chevron
7,5×40,7

Ca ‘Foscari Canapa

Ca 'Foscari Canapa 20x120
Canapa
20×120
Ca 'Foscari Canapa Chevron
Canapa Chevron
7,5×40,7
Ca 'Foscari Canapa Chevron
Canapa Chevron
7,5×40,7

Ca ‘Foscari Avana

Ca 'Foscari Avana 20x120
Avana
20×120
La Fabbrica Ca 'Foscari Avana Chevron
Avana Chevron 
7,5×40,7
La Fabbrica Ca 'Foscari Avana Chevron
Avana Chevron
7,5×40,7

Ca ‘Foscari Tabacco

La Fabbrica Ca 'Foscari Tabacco 20x120
Tabacco
20×120
La Fabbrica Ca 'Foscari chevron
Tabacco Chevron
7,5×40,7
La Fabbrica Ca 'Foscari Tabacco Chevron
Tabacco Chevron
7,5×40,7

Ca ‘Foscari Moro

Ca 'Foscari Moro 20x120
Moro
20×120

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.