La Fabbrica Ca ‘Foscari

 De La Fabbrica Ca ‘Foscari houtlook tegelserie brengt hulde aan de gelijknamige Venetiaanse universiteit. Deze elegante collectie doet het uitstekend in zowel een hedendaagse als meer klassieke omgeving. De keramische vloertegels zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenruimtes waardoor je de vloer naadloos kan laten doorlopen naar je terras voor een zeer bijzonder effect. De tegelserie bestaat uit vijf kleuren en diverse formaten. Met de chevron tegel kunnen patronen worden gecreëerd geïnspireerd op parketvloeren. Bekijk deze warme Ca ‘Foscari houtlook serie bij ons in de showroom.

Ca ‘Foscari

5 kleuren
2 formaten
houtlook

Kleuren

Lino
Canapa
Avana
Tabacco

Formaten 

20×120
7,5×40,7


La Fabbrica  
Ca ‘Foscari

Meer La Fabbrica tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de smaakvolle serie La Fabbrica Ca ‘Foscari

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de smaakvolle keramische design houtlook tegels uit de serie La Fabbrica Ca ‘Foscari bekijken. Een Italiaanse tegelserie met onovertroffen kwaliteiten. Veilig, duurzaam, veelzijdig en verfijnd. We hebben naast deze fraaie La Fabbrica collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series La Fabbrica. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning. 

Ca 'Foscari Lino

Lino
20×120
Lino Chevron
7,5×40,7
Lino Chevron
7,5×40,7

Ca 'Foscari Canapa

Canapa
20×120
Canapa Chevron
7,5×40,7
Canapa Chevron
7,5×40,7

Ca 'Foscari Avana

Avana
20×120
Avana Chevron 
7,5×40,7
Avana Chevron
7,5×40,7

Ca 'Foscari Tabacco

Tabacco
20×120
Tabacco Chevron
7,5×40,7
Tabacco Chevron
7,5×40,7

Ca 'Foscari Moro

Moro
20×120

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400