Douglas & Jones Province

Ga voor een authentieke look met Douglas & Jones Province. Elegante natuursteenlook tegels zorgen voor een tijdloze uitstraling overal in huis. Levensechte texturen en subtiele kleurnuances verschillen op elke tegel wat zorgt voor een levendige vloer of wand. De serie Province omvat vier moderne kleuren en vormen de perfecte basis voor uw interieur. Kies voor een robuuste XXL tegel of maak een mooi legpatroon met de complementaire formaten.

Province

4 kleuren
4 formaten
modulair
wand en vloer
natuursteenlook

Kleuren

Beige
Taupe
Grey
Dark

Formaten 

60×60
40×80
80×80
60×120

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de natuursteenlook Douglas & Jones Province

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie Douglas & Jones Province bekijken. We hebben naast deze fraaie Douglas & Jones collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series Douglas & Jones. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Beige

Province
Beige
80×80
Province
Beige
 60×120

Taupe

Province
Taupe
 80×80
Province
Taupe
60×60
Province
Taupe
 40×80 en 60×120

Grey

Province
Grey
80×80
Province
Grey
 60×60
Province
Grey
 40×80

Dark

Province
Dark
 80×80

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400