Douglas & Jones Woodland

Haal de natuur in huis met de prachtige houtlook tegels uit de serie Douglas Jones Woodland. De tegels geven elke ruimte de natuurlijke en warme uitstraling van hout. Maar wel met het gemak van keramiek, zonder gedoe met vocht, vuil en vlekken. De tegels zijn geheel onderhoudsvrij in tegenstelling tot echt houten parket. En je koopt een duurzaam product zonder houtkap. Met een keramische houtlook tegelvloer heb je het beste uit twee werelden. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor de vloer een natuurgetrouwe weergave is van echt hout en helemaal tot leven komt. En ze zijn ook heel mooi om te gebruiken op de wand. Kom ze bekijken in onze showroom.

Woodland

5 kleuren
1 formaat
houtlook

Kleuren

Arena
Ambar
Honey
Tabacco
Bark

 

Formaat

25×150

Douglas & Jones 

Meer Douglas & Jones tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom en bekijk Douglas & Jones Woodland

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie Douglas & Jones Woodland bekijken. We hebben naast deze fraaie Douglas & Jones collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series Douglas & Jones. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Woodland

Arena
 25×150 cm
Ambar
 25×150 cm
Honey
 25×150 cm
Tabacco
 25×150 cm
Bark
 25×150 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400