Douglas & Jones Woodland

Haal de natuur in huis met de prachtige houtlook tegels uit de serie Douglas Jones Woodland. De tegels geven elke ruimte de natuurlijke en warme uitstraling van hout. Maar wel met het gemak van keramiek, zonder gedoe met vocht, vuil en vlekken. De tegels zijn geheel onderhoudsvrij in tegenstelling tot echt houten parket. En je koopt een duurzaam product zonder houtkap. Met een keramische houtlook tegelvloer heb je het beste uit twee werelden. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor de vloer een natuurgetrouwe weergave is van echt hout en helemaal tot leven komt. En ze zijn ook heel mooi om te gebruiken op de wand. Kom ze bekijken in onze showroom.

Woodland

5 kleuren

25×150

mat

houlook

Overal in huis

De houtlook tegels zijn een echte aanwinst in elke ruimte in huis. Op de vloer of op de wand. De tegels zijn ook zeer geschikt voor vloerverwarming en bestendig tegen water, dus je kunt ook douchen op hout!

Kom naar de showroom en bekijk Douglas & Jones Woodland

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie Douglas & Jones Woodland bekijken. We hebben naast deze fraaie Douglas & Jones collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series Douglas & Jones. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Woodland

Douglas&Jones Woodland
Arena
 25×150 cm
Douglas & Jones Woodland
Ambar
 25×150 cm
Douglas&Jones Woodland
Honey
 25×150 cm
Douglas & Jones Woodland
Tabacco
 25×150 cm
Bark
 25×150 cm

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.