Vloerverwarming

Vloerverwarming

Vloerverwarming levert de warmte onder uw vloer en zorgt voor een geleidelijke verwarming van uw woning. Alle ruimtes voelen hierdoor aangenaam aan zonder grote onderlinge temperatuurverschillen. Een behaaglijk gevoel voor de voeten en uw lichaam. Voor optimaal energiezuinig comfort kiest u voor verwarming van Kierkels.

Hoofd- of bijverwarming

U kunt kiezen om uw verwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De verwarmingsleidingen worden dan op een kortere afstand van elkaar gelegd, voor een hogere warmte opbrengst. We kunnen de vloerverwarming maken in een bestaande of nieuwbouw woning. We werken hiervoor samen met de vakspecialisten van JK. Dit bedrijf is jaren toonaangevend op het gebied van aanleg en materiaal voor vloerverwarming. Indien u al een bestaande verwarming heeft, maar extra comfort wilt in bijvoorbeeld uw woon-of badkamer, kunt u kiezen voor bijverwarming. Deze extra warmtebron werkt prima samen met uw bestaande voorzieningen.

Vloerverwarming inslijpen of binden

In een nieuwe woning wordt de vloerverwarming vaak op matten gebonden, waarna er een nieuwe vloer over de vloerverwarming wordt aangebracht. In een bestaande cementdekvloer kan de verwarming echter prima worden ingeslepen. Door het inslijpen hoeft de bestaande vloer niet gesloopt te worden en omdat de slangen hoger in de vloer liggen is er een kortere opwarmtijd en een hoger rendement.

Totaal service

Wij bekijken op locatie de situatie en bespreken samen met u de mogelijkheden en uw wensen. We meten alles op en bepalen de beste plaats voor de aansluitingen. U ontvangt van ons een gespecificeerd voorstel en maken duidelijke afspraken over zaken als uitvoering, uw voorwerk en alle relevante aspecten omtrent het leggen van een tegelvloer. Zo kunt u ervan op aan dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Alles wordt punctueel gemaakt en we dragen zorg voor begeleiding en kwaliteitscontrole. Daar staan we al 25 jaar om bekend. En willen dit graag blijven.

Vloerverwarming klaar in een dag

Met speciale apparatuur worden sleuven op maat gemaakt in de cementdekvloer van uw bestaande of nieuwbouwwoning. Bij een traditioneel systeem worden er in plaats hiervan bevestigingsmatten op de betonvloer of isolatie aangebracht. Nu worden de slangen gelegd en vakkundig gemonteerd op de rvs verwarmingsverdeler. Het geheel wordt aangesloten op uw cv-ketel en werkend gemaakt. En dit alles in 1 dag (bij een gemiddelde woning).

Systeem

Onze verwarmingssystemen zijn inclusief leidingwerk, verwarmingslangen, energiezuinige pomp, rvs verdeler, automatische ontluchter, optimizer en bypass (bij hoofdverwarming).

Wilt u meer informatie over verwarming inslijpen of binden op matten, of een afspraak maken om bij u thuis te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Laat het ons weten.

Afspraak aan huis