Vloerverwarming verdeler

De vloerverwarming verdeler is het hart van de verwarming en regelt de verdeling van de warmte door de vloer. Het is dus van belang dat hiervoor een goed doordachte maar toch eenvoudige bedienbare en onderhoudsarme verdeler wordt geplaatst, die jaar na jaar probleemloos werkt.

Elektrolitisch verzinkt

De verdeler is eerst chemisch behandeld en vervolgens elektrolytisch verzinkt en daarna voorzien van een poeder coating. Door deze behandeling kunnen we zeggen dat de kwaliteit van dit product op een hoog niveau is gebracht en deze jarenlang probleemloos zijn werk kan doen.

Ophangpunten

De ophanging is zodanig dat de verdeler iets van de muur komt, zodat contactgeluid miniem is. Tevens zijn de ophangpunten voorzien van rubbers zodat contactgeluid verder wordt geminimaliseerd.

Voor hoge en lage temperatuur

Vloerverwarming, geschikt voor hoofd- of bijverwarming. Geschikt voor hoge temperatuursystemen: 90˚C aanvoer (primair)/ 40˚C retour (primair) en voor lage temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV-ketels met lage aanvoerwatertemperaturen (60˚C/40˚C), HR CV-ketels met modulerende brander, verwarmingssystemen op zonne energie en warmtepompen. Verder kan de verdeler aangepast worden als nu nog een hoge temperatuur systeem is en op een later tijdstip wordt gekozen voor een lage temperatuursysteem.

Energiezuinige pomp

De vloerverwarming verdeler wordt verder voorzien van de nieuwste Wilo energiezuinige pomp die exclusief is ontworpen om aan de speciale eisen te voldoen van vloerverwarming.  De pomp heeft een drie keer zo hoog aanloopmoment ten opzichte van de meeste vergelijkbare verwarmingspompen en voldoet aan de hoogste mechanische, elektrische en hydraulische eisen.

Besparing

Met deze pomp is er een extra besparing mogelijk van ongeveer € 80,- per jaar. En deze staat los van de 10-15% besparing die op stookkosten al haalbaar zijn door de aanleg van een goed vloerverwarmingssysteem. De extra besparing zit hem puur in de verbruikskosten van de pomp, ofwel op de stroomrekening.

Uniek in de regio!

Bekijk onze collectie vloer- en wandtegels in uw eigen woning

In onze showroom hebben wij een geweldig groot scherm waar u al onze tegels digitaal kunt bekijken en met elkaar combineren. Zo krijgt u een hele goede indruk hoe een tegel eruitziet in een kamer. U kunt ook wanden kleuren en zo fraai ontwerp maken die u thuis nog eens rustig kunt bekijken. Heeft u nog niet precies een beeld wat u wilt, bekijk dan de vele sfeerfoto’s boordevol woonstijlen en ideeën.

Combineeer je favoriete tegels in een keuken, badkamer, woonkamer of slaapkamer in de tegelviewer...

Keuze uit onze enorme collectie van

ruim 2.500 tegels!