-Showroom-

Grote collectie tegels in onze showroom

In onze ruime showroom kun je  een grote collectie wand- en vloertegels bekijken. Ze staan overzichtelijk opgesteld in ruime tegelkasten en ladekasten. We kunnen een groot aantal tegels uit voorraad leveren en op locatie bezorgen.

Wandtegels 

Ga je de wanden in de woning betegelen? We helpen je graag op weg met onze fraaie collectie wandtegels. Voor iedere toepassing en woonstijl bieden wij betaalbare wandtegels in alle mogelijke vormen, kleuren en looks. Mat, glans, gerectificeerd of fraaie mozaïek tegels. We hebben ze allemaal voor je klaar staan in onze showroom. Alle  wandtegels zijn van A-kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten.

Showroom
Showroom

Vloertegels 

Naast wandtegels hebben wij een grote en actuele collectie keramische vloertegels opgesteld. Vloertegels voor iedere ruimte in de woning. Ruim 1500 vloertegels in vele formaten, kleuren en looks. Door de overzichtelijke opstellingen, grote wandpanelen en grote vloervlakken krijg je een goede indruk van de tegels.  Kom langs en samen bekijken we de beste tegeloplossing voor iedere woonstijl en budget. 

 

Showroom
Showroom

Digitaal tegels bekijken en combineren

Op een groot 4k scherm in onze showroom kun je digitaal al onze tegels bekijken en combineren in prachtige sfeerruimtes. Zo krijgt je samen met de echte tegel erbij een goede indruk hoe de vloer of wand eruit komt te zien. Je kunt ook thuis alvast tegels combineren, ideeën opdoen en veel sfeerfoto’s bekijken. Ga naar onze Tegelviewer 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.