Keramisch natuursteen is stijlvol en heel praktisch

Natuursteen, zoals leisteen, klei en kiezel, wordt al sinds jaar en dag gebruikt bij de bouw van huizen. De nadelen van echt natuursteen zijn echter talrijk: het materiaal is poreus, daarom niet slijtvast en erg kwetsbaar voor vervelende vlekken. Toch geeft natuursteen een ruimte een prachtige en authentieke uitstraling. De oplossing? Tegels van keramisch natuursteen.  Natuursteenlook tegels zijn enorm populair. De reden hiervoor is dat deze tegels de nadelen van echt natuursteen wegnemen en toch de unieke uitstraling ervan behouden. Een keramische tegel is waterdicht, slijtvast en niet gevoelig voor vlekken. Door de speciale glazuurlaag zijn de tegels geschikt voor iedere ruimte in huis en zelfs buitenshuis op het terras of een patio. De mogelijkheden zijn talrijk en je kunt gemakkelijk verschillende kleuren en stijlen tegels combineren. De natuurlooksteen tegels hebben, net als bij echt natuursteen, verschillende patronen en oneffenheden, waardoor je een uniek effect krijgt. Zo creëer je een authentieke stijl geheel naar jouw wens.

In de badkamer

Natuursteen in de douche of in de badkamer? Normaal gesproken geen goed idee, maar met keramisch natuursteen is dat geen enkel probleem. Door de speciale glazuurlaag zijn natuursteen-look tegels waterdichte dus uitermate geschikt voor natte ruimtes.

Een uniek effect

Echt natuursteen kenmerkt zich door de verschillende patronen en kleuren. Door toepassing speciale printtechnieken geldt dit ook voor keramisch natuursteen. Geen tegel is gelijk en op die manier kun je in iedere ruimte een authentieke natuursteen look & feel bewerkstelligen.

Gevarieerd en warm

Voor een rustieke of warme uitstraling kies je voor een donkere natuursteenlook tegel. De tegels zijn enorm duurzaam en zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Bereik zo een stijlvol, authentiek en duurzaam resultaat.

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Keramisch natuursteen: elegant en praktisch!

Kom langs voor onze collectie keramische natuursteenlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie keramische natuursteenlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Natuursteenlook tegels moet je echt zien en voelen om te ervaren hoe echt de tegels lijken op het oorspronkelijke materiaal als marmer, leisteen en graniet. Geniet van de prachtige en luxe uitstraling van natuursteen gecombineerd met alle gemakken van keramiek. We hebben tegels in vele kleuren, formaten en steensoorten. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast de collectie natuursteenlook tegels hebben we nog meer moderne looks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste tegelcollecties met metaallook, marmerlook, houtlookbetonlook en vintage tegels.

Natuursteenlook wit 60×60

Natuursteenlook wit 60×60

Natuursteenlook beige 60×60

 Natuursteenlook grijs 60X60 

 Natuursteenlook grijs 60X60 

 Natuursteenlook grijs 60X60 

Natuursteenlook antraciet 60×60

Natuursteenlook zwart 60×60

Natuursteenlook zwart 60×60

Bekijk natuursteenlook tegelseries

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.