Tegels in de slaapkamer zijn stijlvol en gemakkelijk

Een prachtige houten plankenvloer van keramische tegels maakt je slaapkamer helemaal af. Geniet van de voordelen van keramiek en geef je slaapkamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout of een robuuste look met betontegels. Eenvoudig te reinigen en stof en vuil krijgen geen kans. In onze showroom hebben we een groot aanbod slaapkamer tegels in vele kleuren, soorten en formaten. Je vindt vast wel iets moois!

Slaap als een vorst

Met XXL tegels creëer je rust en een luxe uitstraling. Een prachtige vloer met een subtiel beton dessin. Of ga je voor chique met een grote natuursteenlook tegel in de slaapkamer. Met tegels leg je de perfecte basis en creëer je de look die jij wilt.

Charme van hout 

Kies een lichte houtlook tegel voor een  frisse en stijlvolle sfeer in de slaapkamer. De tegels zijn eenvoudig schoon te maken hebben het formaat van een echte plank. Niet van echt hout te onderscheiden.  Kies voor tegels van Kierkels tegels en vloeren voor een prachtig resultaat

Gevarieerd en warm

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in je slaapkamer. Kies dan voor een donkere metaallook tegel of een antraciet unilook. Speel met maten en patronen voor net even wat anders.  Tegels in de slaapkamer zijn heel hygiënisch en laten zich perfect combineren met vloerverwarming. Comfort en klasse gaan hand in hand.

Kom naar de showroom voor slaapkamer tegels voor elke woonstijl en budget

In onze showroom in Heythuysen kun je een grote collectie tegels voor je slaapkamer bekijken. Voor iedere stijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Kierkels tegels en vloeren slaag je altijd. We verzorgen ook de complete aanleg van de vloerverwarming in de woning. Comfortabel en energiezuinig. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, keuken of tegels voor je badkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.