Douglas & Jones  Douchetegels

Ervaar zelf het gemak en comfort van de douchetegels van Douglas & Jones. Een perfecte combinatie van praktisch, sfeervol en chic. Een ideale tegel voor iedere douche en badkamer.

Let op: deze serie is niet meer verkrijgbaar. We hebben andere tegels met ingebouwde afvoer, vraag naar de mogelijkheden 

Uitermate praktisch

Door de grote afmeting zijn de douchetegels van Douglas & Jones gemakkelijk te leggen. Deze keramische tegels zijn slijt- en krasvast en zijn uiteraard waterbestendig. Ideaal is het ingebouwde drainsysteem waardoor al het water gemakkelijk en efficiënt wordt afgevoerd. 

Sfeervol en chic

Met de betonlook van de douchetegels van Douglas & Jones geef je jouw douche een sfeervolle en chique uitstraling. De douchetegels zijn gemakkelijk te leggen en te combineren en geven een prachtig ruimtelijk effect.

Kom naar de showroom en bekijk Douglas & Jones Douchetegels

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie Douglas & Jones Douchetegels bekijken. We hebben naast deze fraaie Douglas & Jones collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series Douglas & Jones. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Douchetegels

Douglas & Jones Douchetegels
Beton Grijs
90×135 cm
Beton Antraciet
90×135 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400