Stone  Navon

La Fabbrica Imperial

Met de La Fabbrica Imperial keramische tegelserie haal je de elegantie van oudheid in je woning. De tegels met een travertin marmer look zijn geïnspireerd op de oude thermale baden. De tegel herinnert je aan het luxueuze tijdperk van het oude Romeinse Rijk, maar dan in een modern jasje. Creëer een elegante tegelvloer voor je badkamer, keuken of woonkamer of ga voor een luxueuze hal met allure. Kom naar onze showroom om deze rijke tegelserie te bekijken.

Allure in de badkamer

Stel je voor dat je jouw badkamer instapt en je voelt omringt door luxe en elegantie. Met deze tegelserie, die in vier kleurnuances beschikbaar is, creëer je een badkamer met allure.

 

Marmeren wanden

Deze tegel is zeer geschikt om wanden te bekleden. Speel met de verschillende formaten. Door zowel de voer als wand met de tegels te bekleden ontstaat er een geraffineerde en elegante ruimte.  

Rijke kleurschakering

De tegels hebben elk een unieke kleurschakering wat rijkdom en schoonheid vertegenwoordigt. Je waant je in de oudheid met deze wand- en vloertegel.  De luxe van marmer met het gemak van keramiek. 

Kom naar de showroom voor de smaakvolle serie La Fabbrica Imperial

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de smaakvolle keramische design tegels uit de serie La Fabbrica Imperial bekijken. Een Italiaanse tegelserie met onovertroffen kwaliteiten. Veilig, duurzaam, veelzijdig en verfijnd. We hebben naast deze fraaie La Fabbrica collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series La Fabbrica. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning. 

Imperial Trevi

La Fabbrica Imperial Trevi 60x60
Trevi
60×60
La Fabbrica Imperial Trevi 30x60
Trevi
30×60
La Fabbrica Imperial Trevi 60x120
Trevi
60×120

Imperial Alabastrino

Imperial Alabastrino 60x60
Alabastrino
60×60
Imperial Alabastrino 30x60
Alabastrino
30×60
Imperial Alabastrino 60x120
Alabastrino
60×120

Imperial Navona

La Fabbrica Imperial Navona 60x60
Navona
60×60
Kierkels Home Collection
Navona
30×60
La Fabbrica Imperial Navona 60x120
Navona
60×120

Imperial Tivoli

La Fabbrica Imperial Tivoli 60x60
Tivoli
60×60
La Fabbrica Imperial Tivoli 30x60
Tivoli
30×60
La Fabbrica Imperial Tivoli 60x120
Tivoli
60×120

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.