La Fabbrica Imperial

Met de La Fabbrica Imperial keramische tegelserie haal je de elegantie van oudheid in je woning. De tegels met een travertin marmer look zijn geïnspireerd op de oude thermale baden. De tegel herinnert je aan het luxueuze tijdperk van het oude Romeinse Rijk, maar dan in een modern jasje. Creëer een elegante tegelvloer voor je badkamer, keuken of woonkamer of ga voor een luxueuze hal met allure. Kom naar onze showroom om deze rijke tegelserie te bekijken.

Imperial

4 kleuren
2 formaten
natuursteenlook
XXL tegels

Kleuren

Trevi
Alabastrino
Navona
Tivoli

Formaten 

30×60
60×60
60×120

La Fabbrica Imperial

Meer La Fabbrica tegels bekijken? We hebben de complete collectie in huis.

Kom naar de showroom voor de smaakvolle serie La Fabbrica Imperial

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de smaakvolle keramische design tegels uit de serie La Fabbrica Imperial bekijken. Een Italiaanse tegelserie met onovertroffen kwaliteiten. Veilig, duurzaam, veelzijdig en verfijnd. We hebben naast deze fraaie La Fabbrica collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series La Fabbrica. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning. 

Imperial Trevi

Trevi
60×60
Trevi
30×60
Trevi
60×120

Imperial Alabastrino

Alabastrino
60×60
Alabastrino
30×60
Alabastrino
60×120

Imperial Navona

Navona
60×60
Navona
30×60
Navona
60×120

Imperial Tivoli

Tivoli
60×60
Tivoli
30×60
Tivoli
60×120

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400