Douglas & Jones Grand

De serie Douglas & Jones Grand bestaat uit een aantal bijzondere wandtegels in grootformaat.
Verkrijgbaar in natuurlijke cementtinten en verschillende verrassende structuren zorgen deze dunne tegels met een dikte van slechts 6 mm voor een prachtige wandafwerking die veel sfeer je woning in brengt.

Met gemak

De wandtegels uit de Douglas & Jones Grand serie zijn gemakkelijk te plaatsen in iedere ruimte. De tegels zijn maar liefst 1,20 meter breed, waardoor ze een groot oppervlakte bekleden en je relatief weinig voeg nodig hebt. De beschikbare kleuren zijn op elkaar afgestemd, waardoor je eindeloos met deze sfeervolle tegel combineert tot het door jouw gewenste resultaat bereikt is.

Ideaal voor de douche

De Douglas & Jones Grand tegels zijn ideaal voor in de douche en badkamer. De cementlook van de tegel geeft een prachtig ruimtelijk effect en oogt uitermate sfeervol. De keramische tegels zijn daarnaast kras- en slijtvast en zijn uiteraard waterbestendig.

Kom naar de showroom en bekijk Douglas & Jones Grand

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de fraaie keramische design tegels uit de serie Douglas & Jones Grand bekijken. We hebben naast deze fraaie Douglas & Jones collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan in onze vernieuwde showroom. Bekijk hier het overzicht van alle series Douglas & Jones. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning.

Syrma

Douglas & Jones Grand
Syrma Bone
40×120 cm
Syrma Silver
40×120 cm

Urban

Douglas & Jones Grand
Urban Taupe
40×120 cm
Urban Grey
40×120 cm
Urban Tesla Grey
40×120 cm

Code

Code Silver
40×120 cm
Douglas & Jones Grand
Code Tesla Silver
40×120 cm

White

Douglas & Jones Grand
White Glossy
40×120 cm

Neve

Neve Satin Mat
40×120 cm

Boulevard

Boulevard Tesla
40×120 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400