Gea natuursteen voor tijdloze tegels

Gea natuursteen geeft een authentiek accent aan de moderne inrichting. Geïnspireerd op natuursteen Piasentina en Calacatta. Deze klassieke natuursteen wordt zeer gewaardeerd om haar esthetiek, verfijnde aders en veelzijdigheid om te combineren met elke andere ogende afwerking.

Eigenschappen

Keramische tegeltjes van 12×12 cm. Gea tegels zijn slijtvast, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Geschikt voor vloeren, wanden en zelfs voor buiten. Prima te combineren met vloerverwarming.

Verpakt in doosjes van 37 stuks.

De neutrale kleuren van Gea natuursteen passen altijd

Gea natuursteen tegels hebben neutrale kleurencombinaties, met een subtiele adering. Zo zijn er witte Calacatta, beige Linnen, Grey en trendy Charcoal tinten. Uni tegels in vier kleuren. Met bijpassende gemixte decortegels voor een leuk accent.

Gea natuursteen

Calcatta
12×12 cm
meer info >

Gea natuursteen

Linne
12×12 cm
meer info >

Gea natuursteen

Linne Decor
12×12 cm
meer info >

Gea natuursteen

Grey
12×12 cm
meer info >

Grey Decor
12×12 cm
meer info >

Charcoal
12×12 cm
meer info >

Charcoal Decor
12×12 cm
meer info >

Levertijd

Gea natuursteen tegels zijn normaal gesproken op voorraad in Nederland en binnen een paar dagen leverbaar. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de voorraad niet toereikend is. We kunnen daarom altijd in de bekijken of er voldoende voorraad is, of wat de levertijd is als dit niet het geval is. Voor vragen over de levertijd mag je altijd contact met ons opnemen.

Kunnen we helpen?

Wil je deze tegeltjes een keer in het echt zien? Kom dan naar onze showroom. We kunnen ook het verwerken van de tegels voor u verzorgen.

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.