Houtlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden en heel praktisch

Houtlook tegels zijn erg gewild de laatste jaren. De charme van hout gecombineerd met het gemak van keramiek. Door nieuwe innovaties kunnen houtsoorten perfect worden nagebootst en zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. Je voelt de houtstructuur in de toplaag van de tegels. Tegels gemaakt in echte plankformaten voor het effect van een echte houten parketvloer. We bieden een ruim assortiment tegels in vele houtsoorten, kleuren en formaten. Je kunt ook een vloer maken met een visgraat motief of een ander legpatroon. Houtlook tegels zijn duurzaam in productie en gebruik en perfect te combineren met een energiezuinige vloerverwarming.

Lichte houtlook 

Kies een lichte houtlook tegel voor een natuurlijk en stijlvolle sfeer in je woonkamer of badkamer. Douchen en vocht zijn geen punt op houtlook tegels. De planktegels zijn werkelijk niet van echt hout te onderscheiden. De tegels zijn leverbaar in verschillende plankformaten.  

Visgraat of vintage?

Een fraaie versleten vintagelook of een oerhollandse visgraat op de vloer of wand? Het kan allemaal met keramische tegels. Maak iets bijzonders van je woning met onze gevarieerde houtlook collectie. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening, waardoor een zeer natuurlijk geheel ontstaat.

Warme look in huis

Ga je voor een rustieke of warme uitstraling in huis? Kies dan voor een keramische houtlook tegel van een donkere houtsoort. We hebben er verschillende in huis. Houtlook tegelvloeren zijn eenvoudig te reinigen en zijn goed bestendig tegen intensief gebruik. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Creëer een warme en natuurlijke sfeer met houtlook!

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische houtlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie houtlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Houtlook tegels moet je echt zien en voelen om te ervaren hoe echt de tegels lijken op hout. Naast allerlei houtsoorten , hebben we ook enkele bijzondere houtlooks in huis, zoals oud-gemaakte vintage tegels en houtlook tegels in aparte vormen voor een speciaal legpatroon. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast de collectie houtlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met metaallookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

houtlook tegel

Houtlook planktegel 20×120 cm

houtlook tegel

Houtlook planktegel 20×90 cm

houtlook tegel

Houtlook planktegel 20×120 cm

7dc3a737-d67b-478c-b31c-ea89b7eba54b

Houtlook planktegel 20×90 cm

Houtlook planktegel 25×150 cm

houtlook tegel

Houtlook planktegel 27×180 cm

houtlook tegel

Houtlook planktegel 25×150 cm

Houtlook planktegel 30×120 cm

Bekijk houtlook tegelseries

DJ_WOODLAND_ROVERE HONEY_25X150-CROMAT_NOCE_90X180 720x480

Douglas & Jones Woodland

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.  

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400