Tegels voor je keuken

Tegels zijn onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, kras- en slijtvast. Een logische keuze voor elke keukenvloer. Maar met tegels geef je ook de juiste sfeer aan de keuken. Ga voor lekker licht of kies voor een warme uitstraling met donkere gekleurde tegels. En heb je al eens nagedacht over houtlook tegel op de vloer in de keuken! Je vindt bij ons allerlei kleuren, soorten en maten wand- en vloertegels voor de keuken. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie keuken tegels.

Wand en vloer

In onze nieuwste tegel collectie vind je tegels voor de wand en vloer. Voor iedere keukenstijl hebben we de juiste tegels in huis. En schoon in een handomdraai!

Koken op hout

Met de prachtige houtlook tegels van Kierkels kun je eindelijk een houten maken in de keuken. Deze keramische vloer kan wel goed tegen water en vuil. Duurzaam in gebruik en zonder boomkap! De tegels hebben elk een eigen unieke houtstructuur en zien er dus heel natuurlijk uit.

Vintage keukenvloer

Hou je van kleur of wil je een echte vintage uitstraling in de keuken? Kom even langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod wand -en vloertegels die net even wat anders zijn. Uiteenlopende kleuren, patronen, vormen, handgebakken en oud gemaakte tegels met gebroken randjes. Ze staan voor je klaar.

Kom naar de showroom voor de mooiste collectie keuken tegels voor iedere woonstijl en budget

In onze showroom in Heythuysen kun je een grote collectie tegels voor je keuken bekijken. Voor iedere stijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Kierkels tegels en vloeren slaag je altijd. We verzorgen ook de complete aanleg van de vloerverwarming in de woning. Comfortabel en energiezuinig. Bekijk ook onze collectie tegels voor de woonkamer, badkamer of tegels voor je slaapkamer.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.