Marmerlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden

Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. De kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties van exclusieve marmersoorten zijn perfect nagebootst, maar dan in een duurzame vorm. De prachtige tegels zorgen voor een levendige en elegante uitstraling in iedere ruimte van de woning. De tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer en zijn veelal in grote formaten leverbaar. We hebben een mooi collectie marmerlook tegels klaar staan in onze showroom in vele kleuren en uitvoeringen. 

Elegant en praktisch

De keramische tegels zijn een perfect alternatief voor echt marmer en vele malen praktischer in onderhoud. De keramische tegels hebben een ondoordringbare toplaag en zijn dus in een handomdraai te reinigen in tegenstelling tot echt marmer. Elegant en praktisch tegelijkertijd.

Mat en glans

Marmerlook tegels zijn verkrijgbar in een matte of glanzende uitvoering. We vinden beide uitvoeringen bijzonder mooi. De matte uitvoering is iets meer ingetogen en toont iets rustiger dan de glanzende tegels. De glans tegels zorgen voor een meer luxe uitstraling.   

Luxe tegels in vele kleuren en formaten

De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Voor iedere toepassing en interieur is er wel een passende kleur te vinden. We hebben een selectie van de meest gekozen kleuren klaarstaan. De tegels zijn veelal gemaakt in grotere formaten. Meer tegel en minder voeg!

Creëer een elegante en natuurlijke sfeer met marmerlook!

Kom langs voor onze gevarieerde collectie keramische marmerlook tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie keramische marmerlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Marmerlook tegels moet je echt zien om te ervaren hoe echt de tegels lijken op het oorspronkelijke materiaal. Naast allerlei bekende marmersoorten, hebben we ook enkele bijzondere marmerlooks in huis die je niet vaak tegenkomt. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels Tegels. Naast de collectie marmerlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met houtlookmetaallookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Een kleine greep uit onze keramische marmerlook collectie

We hebben prachtige marmerlook series van de beste merken in huis. Onder een kleine greep uit onze collectie. Kom langs om ze zelf te bekijken. We helpen je graag op weg met een helder advies en kunnen het leggen van de tegels voor u verzorgen, ook in combinatie met energiezuinige en comfortabele  vloerverwarming. Op zoek naar witte marmerlook? Bekijk ze hier.

Marmerlook tegels

Magnum Blanc
60×60 cm

Marmerlook tegels

Magnum Symphonie 
60×60 cm

Marmerlook tegels

Magnum Choco
60×60 cm

Marmerlook tegels

Magnum Marquina
60×60 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Scandic Blue
60×120 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Lux Kionia Smeraldo
60×120 cm

D & J Marbles Wells Pearl Glans
60×120 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Lux Canfranc Negro
60×120 cm

Vtwonen Classic White Light
74×74 cm

Marmerlook tegels

Vtwonen Classic Vivid Green 
74×74 cm

Vtwonen Deep Burgundy 
74×74 cm

vtwonen classic

Vtwonen Classic Caramel Mat 
74×74 cm

Vtwonen Classic Heavenly Blue 
74×74 cm

Vtwonen Classic Black
74×74 cm

La Fabbrica Imperial Alabastrino
30×60 cm

La Fabbrica Imperial Trevi
30×60 cm

La Fabbrica Imperial Navona
30×60 cm

LF_Imperial_Tivoli_30x60@1

La Fabbrica Imperial Tivoli
30×60 cm

Bekijk marmerlook tegelseries

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.