Marmerlook tegels zijn niet van echt te onderscheiden

Met keramische marmerlook tegels wordt de natuur letterlijk gereproduceerd. De kenmerkende aders en subtiele kleurvariaties van exclusieve marmersoorten zijn perfect nagebootst, maar dan in een duurzame vorm. De prachtige tegels zorgen voor een levendige en elegante uitstraling in iedere ruimte van de woning. De tegels zijn te gebruiken op de wand en vloer en zijn veelal in grote formaten leverbaar. We hebben een mooi collectie marmerlook tegels klaar staan in onze showroom in vele kleuren en uitvoeringen. 

Elegant en praktisch

De keramische tegels zijn een perfect alternatief voor echt marmer en vele malen praktischer in onderhoud. De keramische tegels hebben een ondoordringbare toplaag en zijn dus in een handomdraai te reinigen in tegenstelling tot echt marmer. 

Mat en glans

Marmerlook tegels zijn verkrijgbar in een matte of glanzende uitvoering. We vinden beide uitvoeringen bijzonder mooi. De matte uitvoering is iets meer ingetogen. De glans tegels zorgen voor een meer luxe uitstraling.   

 XXL tegels 

De tegels zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Voor iedere toepassing en interieur is er wel een passende kleur te vinden. We hebben een selectie van de meest gekozen kleuren klaarstaan. De tegels zijn veelal gemaakt in grotere formaten. Meer tegel en minder voeg!

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Creëer een luxe sfeer in huis met keramisch marmerlook!
 

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische marmerlook tegels

In onze  showroom hebben we een ruime collectie marmerlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Naast de collectie met marmerlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met houtlook, metaallookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Magnum Blanc
60×60 cm

Magnum Symphonie 
60×60 cm

Magnum Choco
60×60 cm

Magnum Marquina
60×60 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Scandic Blue
60×120 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Lux Kionia Smeraldo
60×120 cm

D & J Marbles Wells Pearl Glans
60×120 cm

Marmerlook tegels

D & J Marbles Lux Canfranc Negro
60×120 cm

Vtwonen Classic White Light
74×74 cm

Marmerlook tegels

Vtwonen Classic Vivid Green 
74×74 cm

Vtwonen Deep Burgundy 
74×74 cm

Vtwonen Classic Caramel Mat 
74×74 cm

Vtwonen Classic Heavenly Blue 
74×74 cm

Vtwonen Classic Black
74×74 cm

La Fabbrica Imperial Alabastrino 30×60 cm

La Fabbrica Imperial Trevi
30×60 cm

La Fabbrica Imperial Navona
30×60 cm

La Fabbrica Imperial Tivoli
30×60 cm

Bekijk marmerlook tegelseries

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400