Woonkamer tegels in alle looks, kleuren en maten

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie woonkamer tegels. Voor ieder budget, maar wel alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel. Je slaagt altijd bij Kierkels tegels en vloeren.

De charme van beton

Woontrend 2021: grote vloertegels met een subtiele betonlook structuur op de vloer en frisse kleuren op de wand voor een perfecte match! De rustige vloeren laten zich combineren met iedere kleur en woonstijl. En als je ooit nog eens wilt veranderen van interieur of meubilair, de vloer heb je al. 

Houtlook: de perfecte basis

Maak je woonkamer helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel  onderhoudsvrij en slijtvast.

Vloer én wandtegels

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen je graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Kom naar de showroom voor de mooiste collectie woonkamer tegels voor iedere woonstijl en budget

In onze showroom in Heythuysen kun je een grote collectie tegels voor je woonkamer bekijken. Voor iedere stijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Kierkels tegels en vloeren slaag je altijd. We verzorgen ook de complete aanleg van de vloerverwarming in de woning. Comfortabel en energiezuinig. Bekijk ook onze collectie tegels voor de badkamerkeuken of tegels voor je slaapkamer.

Wonen op hout

Houtlook tegels geven je woonkamer en warme en natuurlijke uitstraling. De tegels hebben een eigen unieke tekening waardoor de vloer niet van echt parket te onderscheiden is. Maar dan wel met de voordelen van keramiek.

Vloertegel houtlook
30×120 > 

Vloertegel houtlook
25×150 >

Vloertegel houtlook
30×120 > 

Vloertegel houtlook
30×120 >

Stoer met beton

Betonlook tegels zorgen voor een stoere en robuuste uitstraling van de vloer in huis. Door de neutrale kleuren en genuanceerde kleurschakeringen passen deze tegels werkelijk bij ieder interieur. 

Betonlook vloertegel
75×75 > 

Betonlook vloertegel
75×75 > 

Betonlook vloertegel
80×80 > 

Betonlook vloertegel
80×80 >

Elegant met natuursteen

Natuursteenlook tegels zijn perfect nagebootst en werkelijk niet te onderscheiden van het oorspronkelijke materiaal. De kenmerken van natuursteen zijn alom aanwezig en gaven iedere ruimte in huis een elegante en luxe uitstraling. En ook een hele duurzame oplossing. Praktisch in onderhoud en eenvoudig te reinigen.

Natuursteenlook vloertegel
75×75 > 

Natuursteenlook vloertegel
75×75 >

Natuursteenlook vloertegel
75×75 > 

Natuursteenlook vloertegel
75×75 > 

Groots met XXL tegels

Tegels worden steeds mooier, maar ook steeds groter. Werken met grote tegels geeft de vloer een rustige uitstraling omdat er veel minder voegen zichtbaar zijn. XXL tegels zijn leverbaar er in vele kleuren en looks.

XXL vloertegel
100×100 > 

XXL vloertegel
100×100 >

XXL vloertegel
120×120 > 

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.