Woonkamer tegels in alle looks, kleuren en maten

Zoveel smaken, zoveel tegels. Voor ieder interieur en woonstijl bieden wij een grote en gevarieerde collectie woonkamer tegels. Voor ieder budget, maar wel alleen de beste tegels van gerenommeerde merken. Kom ze zelf bekijken in onze showroom. We helpen je graag verder met het uitzoeken van de perfecte tegel. Je slaagt altijd bij Kierkels tegels en vloeren.

De charme van beton

Woontrend 2021: grote vloertegels met een subtiele betonlook structuur op de vloer en frisse kleuren op de wand voor een perfecte match! De rustige vloeren laten zich combineren met iedere kleur en woonstijl. En als je ooit nog eens wilt veranderen van interieur of meubilair, de vloer heb je al. 

Houtlook: de perfecte basis

Maak je woonkamer helemaal af met een echte houten keramisch parket. De vloer is niet van echt te onderscheiden en geven je kamer de warme en natuurlijke uitstraling van hout. Maar dan wel  onderhoudsvrij en slijtvast.

Vloer én wandtegels

Tegels zijn niet alleen mooi voor op de vloer, maar zijn ook heel mooi om op je wand te gebruiken.  Combineer kleuren, maak patronen en maak iets bijzonders van je woonkamer. Wij helpen je graag op weg met ideeën en voorbeelden.

Laat je inspireren door prachtige woonkamer tegels

Kom naar de showroom voor de mooiste collectie woonkamer tegels voor iedere woonstijl en budget

In onze showroom in Heythuysen kun je een grote collectie tegels voor je woonkamer bekijken. Voor iedere stijl, in vele kleuren en formaten en altijd voor hele scherpe prijzen. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies. Bij Kierkels tegels en vloeren slaag je altijd. We verzorgen ook de complete aanleg van de vloerverwarming in de woning. Comfortabel en energiezuinig. Bekijk ook onze collectie tegels voor de badkamerkeuken of tegels voor je slaapkamer.

Vloertegel betonlook
60×60 

Vloertegel bruin
90×90

Vloertegel antraciet
80×80

Vloertegel betonlook 
30×60 

Vloertegel dessin
30×60

Vloertegel betonlook
30×60

Houtlook planktegel
10×70

Houtlook planktegel
15×90

Houtlook planktegel
30×120

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.