LaFABBRICA_LePietredEuropa_Jura_living_2 (Medium)

La Fabbrica le Pietre de Europa

De volkeramische tegelserie La Fabbrica le Pietre de Europa is geïnspireerd door drie verschillende stenen die in Europa voorkomen. Deze elegante en multifunctionele tegelserie is voor zowel binnen- als buitenruimtes toepasbaar. De serie omvat 2 innovatieve groot formaten van 100×100 en 50×100 cm. Prachtige neutrale design tegels  met een fraaie kleurschakeringen in unieke patronen. De outdoor tegels hebben een hoge anti-slipwaarde en zijn extra dik voor nog meer loopcomfort.

Let op: deze serie is niet meer leverbaar. We hebben nog ander prachtige natuursteenlook tegels voor u. Bekijk alle series.

Karakter van steen 

Met de serie heb je een prachtige en karakteristiek steenlook op de wand of vloer. De tegels zijn ook geschikt voor de tuin en het terras. Oersterk, dus zware belasting is geen probleem voor deze tegel en zijn dus ook te gebruiken voor zakelijke toepassingen en wellness of zwembad. 

 

Van binnen naar buiten

De tegels zijn uitermate geschikt om zowel binnen als buiten te toe te paseen. Voor een prachtige en rustig ogende binnen- en buitenvloer met dezelfde tegel. Van binnen naar buiten dus. 

De tegels zijn verkrijgbaar in twee grote formaten van 100×100 en 50×100 en twee diktes van 10 mm en 20 mm (buitentegel).

 

Rustieke kleuren vormen de basis

Elke tegels heeft een eigen uniek patroon waardoor het geheel een zeer natuurlijk effect geeft.
De tegelserie bestaat uit drie genuanceerde en rustieke kleuren Jura (beide), Lux Fumo (grijs) en Lux Dark (antraciet). Voor een stijlvol effect aan je binnen- en buitenruimte en de perfect basis voor ieder interieur.

Kom naar de showroom voor de smaakvolle serie La Fabbrica le Pietre de Europa

In onze vernieuwde showroom in Heythuysen kun je de smaakvolle keramische design tegels uit de serie La Fabbrica le Pietre de Europa bekijken. Een Italiaanse tegelserie met onovertroffen kwaliteiten. Veilig, duurzaam, veelzijdig en verfijnd. We hebben naast deze fraaie La Fabbrica collectie nog veel meer prachtige keramische tegelseries klaar staan. Bekijk hier het overzicht van alle series La Fabbrica. Kierkels Tegels adviseert en levert tegels snel op iedere locatie door het hele land. Naast het leveren van tegels kunnen wij ook het verwerken van de tegels verzorgen. We werken samen met een vast team van ervaren tegelzetters die zorgen voor een snelle en professionele verwerking. Keramiek tegels zijn heel geschikt om te combineren met vloerverwarming. Comfortabel en energiezuinig. We maken vakkundig de vloerverwarming voor iedere woning. 

Jura

La Fabbrica le Pietre de Europa
Jura indoor
100×100 
La Fabbrica le Pietre de Europa
Jura outdoor
100×100 
Jura indoor
50×100

Lux Fumo

La Fabbrica le Pietre de Europa
Lux Fumo indoor
100×100
Lux Fumo outdoor
100×100
La Fabbrica le Pietre de Europa
Lux Dark indoor
50×100

Lux Dark

Lux Dark indoor
100×100
Lux Dark outdoor
100×100
La Fabbrica le Pietre de Europa
Lux Dark indoor
50×100

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400