Cement tegels

Cement tegels met zes tinten, twee maten, een effen tegel met blend effect en 16 decor mix motieven. In onze tegels zorgt de mix van kleurschakeringen voor afwisselende tint effecten. De patronen reproduceren het extra matte effect met vlekken en schakeringen die typisch zijn voor handgemaakte cementtegels. De collectie is geproduceerd met behulp van een nieuwe technologie, die antislip eigenschappen biedt met behoud van een zacht gevoel, naast uitstekende technische prestaties.

Creëer een unike sfeer

Geef je interieur een eigen uitstraling met onze cement tegels. Voor een stoere industriële look of een fraaie vintage uitstraling. De keuze en variatie in keramische cement tegels is enorm.

 

Eigenschappen

Voor de vloer in de hal, een sprekend accenten aan een wand in je keuken of op het toilet. Maar altijd eenvoudig schoon te maken, duurzaam, gemaakt voor intensief gebruik en geschikt voor vloerverwarming.

Advies op maat

Wij adviseren u graag met het samenstellen voor een prachtige cementlook tegelvloer of wand. Geheel in afstemming met uw interieur of kleurstelling. Voor zowel bestaande woningen als voor nieuwbouw hebben wij prachtige combinaties.

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

KIES JE KLEUR EN FORMAAT

Alle cement tegels zijn in 20×20 cm verkrijgbaar net als de decors. Maar er zijn ook tegels verkrijgbaar in 10×10 cm voor de kleinere oppervlaktes.

Cement tegel licht mix

Cement tegel groen mix

Cement tegel terra mix

Cement tegel grijs mix

Cement tegel donker mix

Cement tegel blauw mix

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.