Design tegels in vele kleuren, patronen en vormen

Design tegels zorgen voor een speels en decoratief effect op de wand en vloer. We hebben een grote collectie designtegels voor alle ruimtes is huis. Een echte blikvanger op de wand of een tijdloze kleur op de vloer, het is allemaal mogelijk. We bieden een ruim scala aan formaten en uitvoeringen. Mat, glans, handvorm en nog veel meer! Kom langs om de tegels te bekijken en mooie combinaties te maken met andere tegels. We helpen u graag verder met leuke ideeën en legpatronen. 

Visgraat op de wand

Met de slanke wandtegels maak je een leuke decoratieve visgraat op de wand. Combineer kleuren of kies een kleurenmix  voor een prachtige eyecatcher op de wand.

Kleur of metaallook

Een mooie mix van verschillende tinten in een kleurgroep, of toch een blikvanger met een metaallook tegel? Creëer de look die je wilt en beken kleur! Kom langs voor inspiratie en leuke ideeën. 

Wand en vloer

Fraaie vintage patronen op de vloer en een gekartelde en gebogen handvorm tegel in de douche. Speel met kleur en patroon voor een frisse en tijdloze uitstraling die nooit verveelt. 

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Creëer een frisse look en een decoratief effect!

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie design tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie design tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Je moet ze echt zelf gezien hebben om de bijzondere details te ervaren. Een glanseffect, verfijnde kartels en golvende randen of een 3d effect, design tegels zijn een sieraad op de wand. Naast design tegels, hebben we ook enkele bijzondere tegels in huis, zoals oud-gemaakte vintage tegels en patchwork tegels en tegels met aparte vormen, zoals hexagonaal tegels. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast de collectie houtlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste tegelcollecties met met metaallook, houtlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Een kleine greep uit onze collectie design tegels

vtwonen Craft

vtwonen Craft

vtwonen Craft

vtwonen Craft

vtwonen Craft

Douglas Jones Atelier

Douglas Jones Atelier

Douglas Jones Atelier

Douglas Jones Atelier

Viva Metallica

Viva Metallica

Viva Metallica

Viva Metallica

Bekijk design tegelseries

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.  

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400