527da53b-4f60-4a3e-8177-555cda1ceb2b

Laat de jaren 60 herleven met vintage keramiek

Vintage is hot! Met vintage keramische tegels creëer je een unieke uitstraling in iedere ruimte in je huis. Breng de jaren zestig terug met mozaïek of kies voor een patchwork tegel uit ‘grootmoeders tijd’. Geef je woonkamer een retro look of geen je keuken een prachtige vintage uitstraling.  Er is een grote variatie in vintage keramische tegels te vinden. Vele verschillende structuren, formaten, kleuren en stijlen. Voor ieder wat wils! De tegels zijn gemakkelijk te combineren en zo kun je echt de vloer of wand creëren die naadloos aansluit op jouw persoonlijke smaak, wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een visgraat motief of een Hongaarse punt, voor vergrijsd of sloophout of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders wens is wel een geschikte vloer te vinden. Deze vintage tegels zijn niet alleen heel mooi, maar zijn ook nog eens duurzaam en onderhoudsvriendelijk en perfect te combineren met duurzame vloerverwarming. Zo creëer je precies de vintage look & feel die jij wilt.

Retro badkamer 

Kies een vintage tegel voor een unieke retro look in je badkamer. Douchen en vocht vormen geen enkel probleem op deze waterdichte keramische tegels. Ga voor mooie lichte kleuren met speelse figuren, zoals stijlvol mozaïek of een fijn visgraatmotief. De tegels zijn leverbaar in verschillende formaten.  

100% of accenten

Ga all-in wat betreft vintage tegels, bijvoorbeeld door grootmoeders tijd te laten herleven met een fraaie, Delftsblauwe keuken vloer. Of combineer juist verschillende stijlen en tegels door accenten aan te brengen met retro tegels. De mogelijkheden zijn oneindig.

Warm en sfeervol

Wil je graag een rustieke of warme uitstraling creëeren? Maak dan de keuze voor de wat donkere vintage tegels. Combineer donkere tegels met lichtere tinten om hier een speels effect in aan te brengen. Met vintage tegels heb je oneindig veel mogelijkheden.

Kom langs voor onze hippe en trendy collectie vintage tegels

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie vintage tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Vintage tegels moet je echt zien en voelen om te ervaren en ze te combineren met andere tegels uit onze collectie. We helpen je graag verder met leuke voorbeelden en legpatronen. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast vintage en retro tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met metaallookbetonlooknatuursteenlook en houtlook tegels.

Een kleine greep uit onze vintage collectie

In onze showroom kun je een grote collectie keramische vintage bekijken in vele formaten en kleuren. Onder een kleine greep uit de vintage collectie. 

vintage tegels
Vintage Flavie Gris
20×20
vintage tegels
Vintage Flavie Bleu
20×20
vintage tegels
Vintage Flow Gris
 20×20
vintage tegels
Vintage Flow Marron
 20×20
vintage tegels
Vintage Zelie Bleu
 20×20
vintage tegels
Vintage Zelie Noir
 20×20
Vloertegel muliticolor
Vloertegel muliticolor
20×20
Vloertegel muliticolor
20×20
Vloertegel muliticolor
20×20
Vloertegel muliticolor
20×20
Vloertegel muliticolor

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.