KIE0523118-metaallook-staal-tegel-1240x443 (Middel)

Met metaallook tegels zorg je voor een stoere en robuuste uitstraling

Metaallook tegels zijn tegels met een unieke textuur die een ruimte een industriële en stoere uitstraling geven. De tegels zijn verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod dat geïnspireerd is op verschillende soorten metalen als ijzer, staal en koper. De keramische metaallook tegels zijn tijdloos en zijn zeer eenvoudig in onderhoud. Metaallook tegels zijn trendy en veelzijdig! Er is een grote variatie in keramisch metaal te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleuren en structuren. Met de beschikbare mogelijkheden kun je een vloer of wand creëren die naadloos aansluit bij jouw wensen en smaak. Deze metaallook tegels zijn onderhoudsarm en vormen het toppunt van duurzaamheid. De vloertegels zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Creëer jouw eigen sfeer en stijl!

Veelzijdige tegels

Ben je op zoek naar een veelzijdige tegel? Een metaallook tegel is geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. In de keuken vormt de tegel bijvoorbeeld al snel een harmonisch geheel met verschillende elektronische apparaten, maar ook voor toepassingen in de badkamer leent de tegel zich uitstekend.

Spelen met schaduw

Onze metaallook tegels bieden een zeer nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren bereik je een iedere ruimte een uniek resultaat. Daarnaast bereik je met de ‘roestige’ tegels uit de collectie een prachtig vintage effect.

Wand en vloer

Het ideale van deze keramische tegel met uitstraling van echt metaal is dat deze zowel op de vloer als op de wand uitstekend tot zijn recht komt. Creëer zo een tijdloze sfeer en combineer verschillende kleuren in een ruimte voor een speels effect.

Creëer een unieke sfeer in huis met metallok!
 

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische metallook tegels

In onze  showroom hebben we een ruime collectie metallook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Naast allerlei houtsoorten , hebben we ook enkele bijzondere houtlooks in huis, zoals oud-gemaakte vintage tegels en houtlook tegels in aparte vormen voor een speciaal legpatroon. Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels. Naast de collectie houtlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met houtlook, betonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Kom naar de showroom en bekijk de mooiste metallook tegelcollectie

In onze ruime showroom kun je een grote collectie keramische metallook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Kierkels slaag je altijd.  Onder een hele kleine greep uit onze collectie.

metaallok tegels
Metals Steel
80×80 cm
metaallok tegels
Metals Zinc
80×80 cm
metaallok tegels
Metals Corten
80×80 cm
Metals Iron
80×80 cm
Metals Steel 
120×60 cm
Metals Zinc 
 120×60 cm
metaallok tegels
Metals Corten 
120×60 cm
Metals Iron 
 120×60 cm
metaallok tegels
Metals Steel 
120×120 cm
Metals Zinc 
 120×120 cm
Metals Corten 
120×120 cm
Metals Iron Nat
 120×120 cm
Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.