Stoere en robuuste uitstraling met metaallook

Metaallook tegels zijn tegels met een unieke textuur die een ruimte een industriële en stoere uitstraling geven. De tegels zijn verkrijgbaar in een gevarieerd aanbod dat geïnspireerd is op verschillende soorten metalen als ijzer, staal en koper. De keramische metaallook tegels zijn tijdloos en zijn zeer eenvoudig in onderhoud. Metaallook tegels zijn trendy en veelzijdig! Er is een grote variatie in keramisch metaal te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleuren en structuren. Met de beschikbare mogelijkheden kun je een vloer of wand creëren die naadloos aansluit bij jouw wensen en smaak. Deze metaallook tegels zijn onderhoudsarm en vormen het toppunt van duurzaamheid. De vloertegels zijn gemakkelijk te combineren met vloerverwarming. Creëer jouw eigen sfeer en stijl!

Veelzijdige tegels

Ben je op zoek naar een veelzijdige tegel? Een metaallook tegel is geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. In de keuken vormt de tegel bijvoorbeeld al snel een harmonisch geheel met verschillende elektronische apparaten, maar ook voor toepassingen in de badkamer leent de tegel zich uitstekend.

Spelen met schaduw

Onze metaallook tegels bieden een zeer nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren bereik je een iedere ruimte een uniek resultaat. Daarnaast bereik je met de ‘roestige’ tegels uit de collectie een prachtig vintage effect.

Wand en vloer

Het ideale van deze keramische tegel met uitstraling van echt metaal is dat deze zowel op de vloer als op de wand uitstekend tot zijn recht komt. Creëer zo een tijdloze sfeer en combineer verschillende kleuren in een ruimte voor een speels effect.

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Creëer een unieke sfeer in huis met keramisch metaallook!
 

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische metaallook tegels

In onze  showroom hebben we een ruime collectie metaallook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Naast de collectie met metaallook tegels  hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met houtlook, marmerlookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Metals Steel
80×80 cm
Metals Zinc
80×80 cm
Metals Corten
80×80 cm
Metals Iron
80×80 cm
Metals Steel 
120×60 cm
Metals Zinc 
 120×60 cm
Metals Corten 
120×60 cm
Metals Iron 
 120×60 cm
Metals Steel 
120×120 cm
Metals Zinc 
 120×120 cm
Metals Corten 
120×120 cm
Metals Iron Nat
 120×120 cm

Kom naar de showroom voor metaallook tegels

In onze ruime showroom kun je een grote collectie keramische metaallook tegels bekijken op grote vloervlakken en wandpanelen. In veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Kierkels slaag je altijd. 

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.  

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400