Badkamertegels in Limburg

Visgraat patroon is hip op de wand en op de vloer [weer helemaal in]

De visgraat is een eeuwenoud patroon in de vloerenbranche. De planken of tegels zijn allemaal even lang en breed en liggen loodrecht op elkaar, zodat het typerende visgraat motief ontstaat. Dit patroon herhaalt zich door de hele kamer en werd in het verleden vaak met een bies gelegd. Vandaag de dag worden de visgraat planken meestal helemaal doorgelegd tot aan de rand. De visgraatvloer is bedacht door de Italianen in de 16e eeuw en het patroon werd later overgenomen door de Franse architecten voor de vloeren van statige kastelen en paleizen. Een visgraatvloer straalt dan ook luxe en klasse uit. Een visgraatvloer hoeft tegenwoordig niet meer van echt hout te zijn. Er zijn moderne varianten van keramiek, zowel als houtlook, maar ook in vele andere kleuren en looks als natuursteen en verouderde vintage looks. Kom naar de showroom om ze te bekijken. We hebben  een selectie van de de mooiste series klaar staan.

Op de vloer 

De Ragno Beige Glossy is ook prima te gebruiken op de vloer. De ranke tegel laat zich prima verwerken in een visgraat patroon. Iedere tegel heeft zijn eigen unieke kleurschakering, waardoor een levendig geheel ontstaat. De serie bestaat uit moderne en neutrale kleuren voor een prachtige visgraat op de vloer.

Visgraat met kleuren

Een fraaie versleten vintagelook of een oerhollandse visgraat op de vloer of wand? Het kan allemaal met keramische tegels van Kierkels. Maak iets bijzonders van je woning met onze gevarieerde wandtegel collectie. De tegels hebben elk een eigen unieke tekening en kleurtint binnen een kleurgroep, waardoor een zeer levendig geheel ontstaat.

Hippe badkamer

Ga je voor een hippe en tijdloze look in je badkamer? Maak dan een leuke visgraat op de wand. Je kunt de visgraat van links naar rechts maken en van onder naar boven. Uiteraard kun je ook een gedeelte van de wand bekleden met een visgraat, waardoor en mooi effect ontstaat met het geschilderde gedeelte van de wand. 

Warme houtlook 

Ga je voor een natuurlijke en warme uitstraling in huis? Kies dan voor een keramische houtlook tegel. Zo maak je een echte visgraat, zoals je ook vaak tegenkomt bij de echte parketvloeren. Maar dan wel van tegels, dus geen gedoe met krassen, vocht en vuil. Eenvoudig te reinigen en goed bestendig tegen intensief gebruik. Comfortabel, stijlvol en duurzaam.

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie tegels voor een hippe of klassieke visgraat

In onze vernieuwde showroom hebben we een ruime collectie tegels klaar staan die geschikt zijn om als visgraat patroon te gebuiken. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. En we hebben een bijzondere collectie houtlook tegels die je echt moet zien en voelen om te ervaren hoe echt de tegels lijken op hout. De houtlook tegels zijn in vele langwerpige plakformaten verkrijgbaar en prima geschikt voor een visgraat.  Wat je ook zoekt, je vindt het altijd bij Kierkels Tegels. Naast de collectie visgraat tegels en houtlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met metaallookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Viva Metallica

Een ode aan het kleurenspel van metaal, voor moderne interieurs en avant-garde architectuur.

Viva_Metallica_Brick_White_EJA3_6x24

White Lux 6×24 cm

Viva_Metallica_Brick_Grey_EJA4_6x24

Grey Lux 6×24 cm

Viva_Metallica_Brick_Green_EJA5_6x24

Green Lux 6×24 cm

Viva_Metallica_Brick_Blu_EJA6_6x24

Blue Lux 6×24 cm

Viva_Metallica_Brick_Black_EJA7_6x24

Black Lux 6×24 cm

Douglas&Jones Atelier 

Geweldige design serie van Hollandse bodem met 16 moderne kleuren voor de wand. In mat en glans.

Visgraat

Emeraude mat 6,2×25 cm
meer info>

Visgraat

Bordeaux mat 6,2×25 cm 
meer info>

DJ-062X250-At.Bordeaux-Glans

Bordeaux glans 6,2×25 cm
meer info>

Visgraat

Blanc de Lin glans 6,2×25 cm
meer info>

Design tegels

Taupe glans 6,2×25 cm 
meer info>

DJ-062X250-At.Marine-Glans

Marine glans 6,2×25 cm
meer info>

Ragno Look

Prachtige serie glans tegels voor de wand en de vloer. In 7 hippe kleuren voor een mooie visgraat, maar natuurlijk ook liggend en staand te gebuiken.

Visgraat

Look Bianco Glossy
6×24 cm

Visgraat

Look Beige Glossy
6×24 cm

Visgraat

Look Avio Glossy
6×24 cm

Look Oliva Glossy
6×24 cm

Visgraat

Look Ocra Glossy
6×24 cm

Look Blu Glossy
6×24 cm

Look Nero Glossy
6×24 cm

Treverkcharme

Italiaans design gebaseerd op het kleurenspel van metaal, voor moderne interieurs en avant-garde architectuur. Ranke tegels van 6×24 voor een verfijnde visgraat.

Marazzi_Treverkcharme_MM91.jpg.500x500_q500_crop white2

White
10×70 cm

Marazzi_Treverkcharme_MM92.jpg.500x500_q500_cropbeige

Beige
10×70 cm

Marazzi_Treverkcharme_MM95.jpg.500x500_q500_crop grey2

Grey
10×70 cm

Marazzi_Treverkcharme_MM93.jpg.500x500_q500_crop taupe3

Taupe
10×70 cm

Marazzi_Treverkcharme_MM94.jpg.500x500_q500_crop brown4

Brown
10×70 cm

Casatiles Catinga

Een krachtige houtlook serie, verfijnd en exclusief.  Het pijlen decor lenen zich voor een bijzonder visgraatachtig patroon. Mooi voor de gehele vloer of om te combineren met de plankformaten.

casatiles-catinga-vloertegel-15x60cm-9mm-vorstbestendig-gerectificeerd-miele-honey-mat-sw295191 (1)2

Miele Honey
15×60

 

Vraag een scherpe offerte & advies voor deze tegels !

Tegels thuis bekijken of advies aan huis?

Vraag een monstertegel bij ons aan (max. 60×60 cm). Je betaalt €25 incl. verzendkosten en je ontvangt dit bedrag terug bij aankoop van minimaal €500,-
Wil je meerdere monstertegels bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400
Je kunt ook gebruik maken van onze exclusieve thuis-service. We nemen alle gewenste tegels mee en adviseren bij je thuis.

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.