Houtlook tegel warm eiken

Houtlook tegel

Een houtlook tegel, ook wel keramisch hout genoemd, zorgt voor een warme uitstraling in uw kamer als een echte houten vloer. De vloer is werkelijk niet van echt hout te onderscheiden en ook mooi om te gebruiken als wandbekleding. De tegels zien er niet alleen echt uit, maar voelen ook als hout door de fijne groeven in de tegels. Keramisch tegels hebben veel voordelen ten opzichte van hout en zijn daarom overal in uw woning te gebruiken.

Planken tegelvloer Schots Eiken

Combineer en creëer de juiste sfeer

De tegels zijn in vele looks verkrijgbaar, van klassiek eiken tot vintage, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u iedere ieder gewenste woonsfeer creëren met houten keramische tegels. De tegels zijn in vele verschillende formaten verkrijgbaar. U kunt ze als ‘plankenvloer’ leggen, maar u kunt ook kiezen voor een stijlvol visgraat leg patroon. Laat een smalle ruimte langer lijken door juist in de lengte te werken of verbreed een ruimte optisch door het leggen in de breedte. Combineer houtlook tegels met een andere tegels op de vloer of wand. Er zijn talloze mogelijkheden, welke past het beste bij u? Kom naar onze showroom, ervaar de voordelen keramisch hout en creëer de mooiste ruimtes.

Geschikt voor natte ruimtes

Keramiek houtlook tegels zijn zeer geschikt voor natte ruimtes als de keuken, badkamer en het toilet. De tegels zijn volledig waterafstotend en zijn eenvoudig te reinigen door de ondoordringbare keramisch toplaag. De tegels vormen de basis van uw ruimte en zijn ideaal te combineren met alle stijlen en accessoires. En natuurlijk geschikt voor vloerverwarming.

Houtlook tegel Houten keramiek is de basis voor uw badkamer - Kierkels Tegels in Heythuysen heeft ze voor u

Uitgebreide houtlook tegel collectie

Steeds meer mensen kiezen voor de charme van hout en de voordelen van keramiek. We hebben daarom een uitgebreide collectie houtlook tegels voor u geselecteerd met de laatste tegeltrend in houtlook en houten vintage wand en vloertegels. Bekijk de houtlook tegel hier online en kom ze bezichtigen in onze showroom. U kunt in onze showroom de tegels op een groot tv scherm combineren met andere tegels. Dan heeft u een goede indruk hoe deze in uw woning eruit komt te zien.

Bekijk hier onze aanbiedingen of onze collectie houtlook tegels