Marmerlook wit

De meeste bekende marmersoorten zijn wit of een afgeleide daarvan. Witte marmerlook tinten met kenmerkende gekleurde aders zijn mooi om te gebruiken op de wand en vloer. De fraaie keramische tegels zijn prima te combineren met diverse woonstijlen van klassiek tot modern. En geven de ruimte een lichte en frisse uitstraling! De keramische tegels hebben elk een eigen uniek print, zoals echt marmer. Dit zorgt voor een perfecte imitatie van dit kostbare natuurproduct. Praktisch in onderhoud en heel duurzaam in productie en gebruik. 

Marmerlook wit

Wit en witte tinten met genuanceerde kleurschakeringen zorgen voor een chique uitstraling in iedere ruimte in huis. Neutrale marmerlook wit tegels laten zich prima combineren met ieder interieur en woonstijl. Wit is niet voor niets de meest verkochte kleur marmerlook.

 

Wand en vloer

Voor een natuurlijke en gevarieerde en elegante vloer kies je voor witte marmerlook tegels. De vloer is tijdloos en verveelt nooit.  Maar ook op de wand in de badkamer of keuken zorgen witte marmerlook tegels voor een  een prachtige uitstraling.

Diverse formaten

De tegels zijn verkrijgbaar in vele witte marmersoorten in verschillende formaten. Voor iedere toepassing en interieur is er wel een passende tintte vinden. We hebben een selectie van de meest gekozen keramische marmersoorten klaarstaan. De tegels zijn leverbaar in prachtige grote maten als 60×120 of 120×120.

Garantie

Door eigen inkoop en samenwerking met de grootste importeurs van het land selecteren we uitsluitend 1e keus producten van de beste voornamelijk Europese fabrikanten.

Creëer een luxe sfeer in huis met keramisch marmerlook!
 

Kom langs voor onze actuele en gevarieerde collectie keramische marmerlook tegels

In onze  showroom hebben we een ruime collectie marmerlook tegels klaar staan. Tegels van de beste merken en altijd voor een scherpe prijs. Naast de collectie met marmerlook tegels hebben we nog meer moderne tegellooks in onze showroom klaar staan. Wil je andere fraaie tegellooks bekijken? Bekijk hier de laatste collecties met met houtlook, metaallookbetonlooknatuursteenlook en vintage tegels.

Een kleine greep uit onze collectie marmerlook tegels

Douglas & Jones Magnum wit

Magnum Blanc  
60×60 cm
meer info>
Magnum Calacatta Altissimo
60×60 cm
Magnum Ombree Doree
60×60 cm
Magnum White Fantasy
60×60 cm
Magnum Onyx Blanche
60×60 cm
meer info>
Magnum Or 
60×60 cm
Magnum Perle
60×60 cm
Magnum Statuario
60×60 cm
meer info>
Magnum Mountain Treasure
60×60 cm
Magnum Argent
120×120 cm
Magnum Calacatta Gold
60×60 cm
Magnum Noissete
60×60 cm
 

Douglas & Jones Marbles wit

Marbles Lincoln White
60×60 cm
Marbles Pisa Gold
60×60 cm
Marbles Desert
90×90 cm
Marbles Belvedere Ivory
90×90 cm
Marbles Apulia Gold
60×60 cm
 

vtwonen Classic wit

Classic Caramel
74×74 cm
Marmerlook wit
Classic Off White
74×74 cm
Classic  White Light
74×74 cm
Marmerlook wit
Classic White
74×74 cm
 

La Fabbrica Imperial

Imperial Trevi
60×60 cm
Imperial Alabastrino
60×60 cm

Vraag de SCHERPSTE ONLINE prijs voor deze tegels

Altijd de beste prijs en service bij Kierkels. Gratis bezorging in Limburg ( v.a. 15 m2)
We leveren overal in Nederland v.a. €75,-

Vraag een monstertegel aan (max. 60×60 cm). Wil je meerdere monsters bestellen of een groter formaat? Bel ons even!  0475-491400

Vooraf thuis oriënteren?

Combineer ruim wand en vloertegels in inspirerende ruimtes

Je kunt in online en in onze showroom op een groot scherm alle tegels bekijken in prachtige sfeerruimtes. Combineer de mooiste tegels en maak je eigen ontwerp. Boordevol informatie en prachtige sfeerfoto’s met inspirerende tegeloplossingen voor vloer en wand.