Betonlook

Betonlook tegels geven de juiste sfeer aan je woonruimte. Of het nu gaat om een stoere badkamer of een industriële sfeer in de keuken of woonkamer. Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten. En altijd geschikt in combinatie met vloerverwarming! Je vindt bij ons alle kleuren, structuren en formaten tegels met betonlook. Voor ieder wat wils! Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie betonlook tegels.

Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten.
Of het nu gaat om een stoere badkamer of een industriële sfeer in de keuken of woonkamer.
Je vindt bij ons alle kleuren, structuren en formaten tegels met betonlook.
Creëer je eigen sfeer!

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van betonlook tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van betonlook tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties en bijzondere patronen in een mooie setting. Bekijk foto’s van lichte en donkere betonlook tegels of van onze extra grote betonlook platen. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Wil je andere looks bekijken? Klik voor metaallook, houtlook, of natuursteenlook tegels.

Tegelviewer

Wil je zelf aan de slag met de verschillende looks, bekijk dan meer dan 2000 verschillende tegels in onze unieke tegelviewer. Kies eerst een ruimte en ontwerp daarna je eigen vloer of wand. Kies je eigen voegkleur en legrichting. Klik hier om naar hartenlust, te combineren.

 

licht beton
donker beton
xxl beton