Houtlook tegels

Houtlook tegels zijn hot! Er is een grote variatie in keramisch hout te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleuren en structuren. Voor ieder wat wils! Met alle beschikbare mogelijkheden kun je echt de vloer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een visgraat motief of een Hongaarse punt, voor vergrijsd of sloophout of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders wens is wel een geschikte vloer te vinden. Deze houtlook tegels blinken uit in duurzaamheid en onderhoudsgemak en zijn perfect te combineren met een energiezuinige vloerverwarming.

Zo creëer je precies de sfeer en stijl die jij wenst.

Hout maar dan met alle voordelen van een tegel.
Al eens gedacht aan een houten vloer of wand in de badkamer
Hout is er in vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren.
Creëer je eigen sfeer!

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van houtlook tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van houtlook tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties en bijzondere legpatronen in een mooie setting. Bekijk foto’s van lichte en donkere houtlook tegels, en tegels in visgraat of Hongaarse punt of onze extra lange keramisch hout planken. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Wil je andere looks bekijken? Klik voor metaallook, betonlook, of natuursteenlook tegels.

Tegelviewer

Wil je zelf aan de slag met de verschillende looks, bekijk dan meer dan 2000 verschillende tegels in onze unieke tegelviewer. Kies eerst een ruimte en ontwerp daarna je eigen vloer of wand. Kies je eigen voegkleur en legrichting. Klik hier om naar hartenlust, te combineren.

 

visgraat
licht hout
donker hout