Natuursteenlook tegels

Natuursteenlook is in een grote variatie keramische tegels verkrijgbaar. In veel verschillende stijlen, formaten, kleuren en structuren. Van een moderne marmer of een natuurgetrouwe leisteen tot een tijdloze harsteen. Voor ieder wat wils! Op deze manier kun je echt de sfeer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor klein mozaïek of extreem grote platen, voor rustig of bontgekleurd of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor iedereen is er wel een geschikte natuursteen look tegel te vinden.

Zo zet je precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

Kies je voor een moderne marmervloer?
Of een natuurgetrouwe leisteen?
Misschien een tijdloze hardsteen vloer.
Creëer je eigen sfeer!

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van natuursteenlook tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van natuursteenlook tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties en bijzondere legpatronen in een mooie setting. Bekijk foto’s van lichte en donkere natuursteenlook tegels mozaïek of grote platen van wel 120×120 cm. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Wil je andere looks bekijken? Klik voor metaallook, betonlook, of houtlook tegels.

Tegelviewer

Wil je zelf aan de slag met de verschillende looks, bekijk dan meer dan 2000 verschillende tegels in onze unieke tegelviewer. Kies eerst een ruimte en ontwerp daarna je eigen vloer of wand. Kies je eigen voegkleur en legrichting. Klik hier om naar hartenlust, te combineren.

 

leisteen
hardsteen
marmer