In de spotlight: Craft

De veelzijdige vtwonen tegelcollectie bevat meerdere pareltjes. Tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de stylisten van vtwonen is deze collectie helemaal van nu. Met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur is er voor ieder wat wils. Zoals de serie Craft

OVERAL WELKOM

Bovendien zijn de tegels overal welkom, dus ook in de badkamer of de keuken. Welke stijl ook bij je past, met vtwonen tegels by Douglas & Jones creëer je de perfecte basis. Ook bij jouw thuis!
vtwt Craft Light Grey + Grey

vtwonen CRAFT

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven bovendien karakter aan ieder interieur.

BIJZONDERE KLEURSCHAKERING

De tegels worden standaard geleverd in een mix van kleurschakeringen, zodat je wand écht tot leven komt. Een speelse knipoog naar het verleden, maar helemaal van deze tijd. Bovendien zorgen de glanzende uitvoering voor een extra sprankeling. Hierdoor ontstaat gegarandeerd een bijzonder effect op de wand.

De serie Craft is leverbaar in 12,5×12,5 cm in uni kleuren Egg White Glossy, Egg White Matt, Aqua Glossy, Aqua mat, Off Black, Light Grey Glossy, Light Grey mat, Grey Glossy en Midnight Blue Glossy, Turquoise Glossy, Turquoise mat, Blusher Glossy, Blusher mat én in décor (tevens 12,5×12,5, in alle kleurtinten m.u.v. de matte kleuren).

Wil je ze in het echt komen bewonderen, we hebben alle kleuren in onze showroom.

Of.. bekijk hier vast de hele collectie online