Stijlvolle tegels voor de badkamer

Met tegels geef je de juiste look aan de badkamer. Ga voor lekker licht of creëer een warme uitstraling met donkere tinten. Of wellicht toch frisse en hippe kleuren? En heb je wel een nagedacht over douchen op hout! Je vindt bij ons alle kleuren, looks en formaten tegels voor de badkamer. Kom langs in onze showroom en bekijk onze ruime collectie badkamer tegels.

Beton geeft een stoere uitstraling in je badkamer, zeker in combinatie met onze strakke douchetegel.
Hout zorgt voor warmte en sfeer in de badkamer en kan in veel stijlen worden toegepast.
Of ga je voor vintage tegels voor een eigentijdse, retro stijl.
Zoveel smaken, zoveel stijlen

Bekijk inspirerende sfeerfoto's van badkamer tegels

In onze fotogalerij vind je prachtige voorbeelden van badkamer tegels in uiteenlopende stijlen en designs. Laat je inspireren door het werk van gerenommeerde woonstylisten uit de gehele wereld. Met fraaie tegelcombinaties, bijzondere legpatronen en de mooie badkamer accessoires. Wellicht zitten er leuke ideeën voor je bij! Wil je meer weten over de getoonde tegels, lees dan de uitgebreide informatie en beschikbare formaten.

Licht
Donker
Houtlook
Kleurrijk
Uniek in de regio: de digitale showroom

Bekijk onze collectie tegels vooraf in je eigen woning

Het maken van de juiste tegelkeuze blijft altijd lastig met zoveel kleuren en uitvoeringen. Bij Kierkels is kiezen en combineren van de juiste tegel bij je interieur of gewenste woonstijl wél eenvoudig. Met onze unieke Tegelviewer kun je vooraf het resultaat bekijken een groot 4k scherm in onze showroom. Stuur een foto op en bekijk tegels in je eigen ruimte! Je kan alvast onze tegels online combineren in prachtige sfeerruimtes voor een eerste indruk.